Küçükkaya’dan AK Parti adaylarına tavsiye

İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi adayı Mehmet Ümit Küçükkaya, gerçekleştirdiği Pazar ziyaretinde Cumhur İttifakı adaylarına seslenerek “Vatandaşa bu kadar zulüm etme” dedi.

Küçükkaya’dan AK Parti adaylarına tavsiye

Mahalli idari yönetimlerin belirleneceği yerel seçimlere 1 ay gibi kısa bir süre kaldı. Meclis üyesi adaylarının da belli olması ile birlikte saha çalışmaları hız kazandı. Meclis üyesi adayları da Belediye Başkan adayları gibi, Pazar, STK ve esnaf ziyaretlerine başladı. İzmit Belediyesi CHP Meclis Üyesi adayları da sahada boy göstermeye başladı. Birinci sıradan meclis üyesi adayı gösterilen Mehmet Ümit Küçükkaya, bugün Kozluk Pazarını ziyaret etti.

“MEVLANA GİBİ” SESLENDİ

Pazarcılar Odası Başkanı Ramazan Kumsar tarafından karşılanan Mehmet Ümit Küçükkaya, Cumhur İttifakı adaylarına seslendi. Fiyatlar üzerinden AK Parti’ye yüklenen Küçükkaya, “Duydum ki Cumhur İttifakı adayları pazarlara gidecekmiş. Gitme” şeklinde konuştu.

“ZULÜM ETME”

Küçükkaya ziyaret ile ilgili yaptığı paylaşımda, “Yahya Kaptan pazar ziyaretinde mevlana gibi seslenmek farz oldu: Duydum ki; Cumhur İttifakı adayları pazarlara gidecekmiş. Gitme!!!!! Patlıcan:50 tl; Dolma Biber; 70 TL; Sivri Biber; 100 TL, Sarımsak; 300 TL (hoş 1000 TL bile olmuştu)… Vatandaşa bu kadar zulüm etme. Ziyaretimize katılan tüm meclis üyesi arkadaşlarımıza, Gelecek partisi ilçe başkanımıza ve örgütümüze sonsuz teşekkürler” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ