Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3 Bölüm İzle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Son Bölüm İzle

Pazartesi günleri yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi yeni bölümde Selahaddin planını başarıyla tamamlayıp hedeflerine ulaşabilecek mi merak ediliyor. Öte yandan ona ihanet eden kişi ortaya çıkıyor. Tüm bunlar ve daha fazlası 27 Kasım Pazartesi günü ekrandaki yerini alan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3. bölüm izle ekranında..

TRT1 izleyicilerinin bir numaralı adresi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin merakla beklenen yeni bölümü geldi. Her hafta pazartesi akşamı saat 20.00'da yayında olan tarihi dizide neler olacak merak edildi. Haçlılarla olan mücadelesinde eline güçlü bir koz geçiren Selahattin, Viktorya ile Baş Üstad’ı yakalayınca olanlar oldu. Askalan için yapmayı planladığı takas sırasında hiç beklenmedik bir olay yaşayan Selahattin Eyyubi şimdi ne yapacak? 27 Kasım Pazartesi akşamı saat 8'de ekranda olacak Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisi yeni bölümde asıl ihanet hiç beklemediği yerden geldi. Sultan Nureddin suikasta uğradı. İşte Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

27 KASIM KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ 3. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi dizisi 3. bölümde Selahaddin, Haçlılarla olan mücadelesinde eline güçlü bir koz geçiriyor. Viktorya ile Baş Üstad’ı yakalıyor. Fakat Askalan için yapmayı planladığı takas sırasında hiç beklenmedik bir olay yaşanıyor. Hac Yolu güvenliği tehlikeye düşüyor. Selahaddin’i çok zor duruma düşüren bu hadise hem Sultan Nureddin’in hem de Süreyya’nın tepkileriyle karşılaşmasına neden oluyor. Gabriel’in Selahaddin’in hamlelerinden haberdar olması saray içerisinde bir hain bulunduğuna işaret ediyor. 27 Kasım Pazartesi günü izlenecek 3. bölümde Selahaddin’in bütün bu krizlerin ortasında hem esirleri elinde tutması hem de içerideki haini ortaya çıkarması gerekiyor. Bu hedeflerine ulaşmak için harekete geçer ve riskli bir plan ortaya koyuyor. Fakat asıl ihanet hiç beklemediği yerden geliyor. Bunun sonucunda Sultan Nureddin suikasta uğruyor. Melike’nin de öğrendiği süt annelik konusu giderek yayılırken büyük sır açığa çıkıyor.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 3 Bölüm İzle! Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Son Bölüm İzle - Resim : 1

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ OYUNCU KADROSU

Ünlü oyuncu Uğur Güneş dizide Selahattin Eyyubi karakterine hayat verirken kadroda Dilin Döğer, Mehmet Ali Nuroğlu, Kaan Çakır, Erdinç Gülener, Tuvana Türkay, Ekin Türkmen, Gökçe Akyıldız, Ece Özdikici, Seda Yıldız yer alıyor.

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYÜBİ TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN