Kullar, Eser Kardeşler ile hayat buldu

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta mücadele eden Kullarspor son maçında Babaeski ile deplasmanda karşılaştı ve mücadeleyi 7-1 kazandı.

Kullar, Eser Kardeşler ile hayat buldu

RAHAT GALİBİYET

Kırmızı siyahlılara 3 puanı getiren golleri Aykut Aslan (2), Yiğit Kerem Armutlu (2), Bünyamin Küçükosman, Kaan Bekçi ve Oğuzhan Köksal kaydetti. 19 maç sonunda puanını 31’e çıkaran Kullar ekibi il sıralamasında Gölcükspor’u yakaladı, Diliskelesi ile arasındaki 2 puanlık farkı korudu. Deneyimli teknik adam Eser Kardeşler ile son 4 maçta 10 puan toplayan Kullar ekibi hafta sonu şampiyonluk adayı Çorluspor ile deplasmanda karşılaşacak.

NELER OLACAK HİÇ BELLİ DEĞİL

Zorlu bir maç periyoduna girecek olan Başiskele temsilcisi Çorlu maçının ardından sırası ile Yuvacık ile içeride, Diliskelesi ile deplasmanda, Gebzespor ile içeride, Keşan ile deplasmanda, Feriköy ile içeride, Lüleburgaz ile deplasmanda, Kapaklıspor ile içeride ve Taçspor ile deplasmanda karşılaşacak. İl sıralamasında Gebzespor 46 puanla ilk sırada, Diliskelesi 33 puanla ikinci, Kullar ve Gölcük 31’er puanla üç ile dördüncü, Yuvacıkspor ise 19 puanla beşinci ve son sırada yer alıyor.

BAL TAKIMLARININ İL SIRALAMASI

1. Gebzespor 46

2. Diliskelesi 33

3. Kullarspor: 31

4. Gölcükspor: 31

5. Yuvacıkspor: 19

Kaynak: HABER MERKEZİ