Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kullarspor 50 puanla Süper Amatör Lig’e düştü

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun son maçları bugün oynandı. 2. Grup’ta mücadele eden Kullarspor il sıralaması kurbanı oldu ve 50 puanla Süper Amatör Lig’e düştü.

Bölgesel Amatör Lig’de sezonun

GÖLCÜK TERLEDİ AMA KALDI

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup’ta sezon sezona erdi. Sezona Gebzespor, Gölcükspor, Kullarspor, Diliskelesi ve Yuvacıkspor ile başlandı. Gebzespor geçen sezon olduğu bu sezon da elindeki avantajı kaptırdı ve Çorlu’nun şampiyon olmasına engel olamadı. Gölcükspor soğuk terler döktüğü maçta Kapaklı’yı 3-1 mağlup ederken goller Burak Toker, Emre Okur ve Coşkun Güner’den geldi. Böylece puanını 50’ye çıkaran Gölcük temsilcisi Gebze’nin ardından en iyi ikinci Kocaeli takımı oldu ve ligde kaldı.

İKİLİ AVERAJDAN

Kullarspor ise son maçında Taçspor’u nefes kesen maç sonunda 4-3 mağlup etti. Kırmızı siyahlıların gollerini Fatih Oruç, Yiğit Kerem, Erdem Korkmaz Güner ve 21 yaşındaki Kaan Karakuş attı. Ancak bu goller ve alınan 3 puan Kullar ekibine yetmedi. Puanını 50’ye çıkaran Kullarspor, Gebzespor 3. Lig’e çıkamadığı için Süper Amatör Lig’e düştü. Kullarspor’un genel averajı Gölcükspor’un iyiydi ancak 4 Şubat’ta 90+5’te 1-0 kaybedilen Gölcükspor maçında Fatih Gümüşel’den yedikleri gol Kullar’ı düşürdü. Grupta Diliskelesi ve Yuvacıkspor’un daha önceden ligden düşmesi kesinleşti.

İŞTE İL SIRALAMASINA GÖRE OLUŞAN SON TABLO

Gebzespor – 67 (En iyi Kocaeli takımı oldu ligde kaldı)
Gölcükspor – 50 (En iyi ikinci Kocaeli takımı oldu ligde kaldı)
Kullarspor – 50 (İl sıralamasında üçüncü Kocaeli takımı oldu ligden düştü)
Diliskelesi – 43 (İl sıralamasında dördüncü Kocaeli takımı oldu ligden düştü)
Yuvacıkspor – 25 (İl sıralamasında beşinci Kocaeli takımı oldu ligden düştü)