Kullarspor U-15 gururla sunar!

U-15 Türkiye Şampiyonası Düzce Grubu’nda mücadele eden Kullarspor şampiyon oldu ve Türkiye’nin son 20 takımı arasına yazdırdı.

Kullarspor U-15 gururla sunar!

ÇEKİŞMELİ FİNAL

Kullarspor U-15 takımından büyük bir başarı geldi. İlimizi U-15 Türkiye Şampiyonası Düzce Grubu’nda temsil eden Kullarspor, finalde Sarayspor’u 1-0 mağlup etti ve Düzce Grubu Şampiyonu olarak Türkiye’nin son 20 takımı arasına yazdırdı. Kırmızı siyahlılar grubundaki ilk maçında İstanbul temsilcisi Fevzi Çakmak Spor ile karşılaştı ve sahadan 2 -0'lık galibiyet ile ayrıldı. İkinci maçında Bolu 14 Futbolcu Kulübü’nü 4-1 mağlup eden Kullarspor grup finalinde Zonguldak Saray’ı 1-0 yenerek Türkiye'de son 20 takım arasına yazdırdı.

16’LAR DA SON 20’YE KALMIŞTI

A takım olarak 50 puan toplamasına rağmen lanetli statü nedeniyle Süper Amatör Lig’e düşen Kullarspor, U-16 takımından sonra U-15’te de son 20’ye kalmasını bildi. Yapılan açıklamada “Bizlere bu sevinci yaşattığı için başta grup hocalarımız Sinan Erkol ile Furkan Çetin'e, futbolcularımıza ve bizleri her koşulda yalnız bırakmayan kulüp başkanımız Mehmet Fahri Altıntaş'a sonsuz teşekkürler ediyorum. Kocaeli futbolunu gururla temsil etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ