Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kullarspor’dan kaleye flaş transfer!

BAL 2. Grup’ta sezonun ilk yarısını istediği gibi geçiremeyen ve devre arasında kadrosundan birçok oyuncu ile yollarını ayıran Kullarspor, kaleye flaş bir ismi kattı. Kocaelispor’un eski kalecilerinden Metin Erol, kırmızı siyahlı kulüple her konuda anlaşma sağladı. Resmi duyurunun yapılması bekleniyor.

BAL 2. Grup’ta sezonun

BAL’IN ACIMASIZ STATÜSÜ

Acımasız BAL statüsü nedeni ile Gebze, Diliskelesi, Kullar, Gölcük ve Yuvacıkspor’dan 3 takım yerel lige düşecek. Gebzespor’un lider olduğu grupta özellikle Gölcükspor ve Kullarspor transferde atağa kalktı. Kullarspor kadrosundan birçok futbolcuyla yollarını ayırdı. Teknik Direktör Eser Kardeşler’in raporu doğrultusunda da takviyeler yapmaya bağladı.

ÇOK DENEYİMLİ BİR KALECİ

Sezonun ilk yarısında kaleci krizi yaşayan Kullaspor kadrosuna önemli bir ismi kattı. Kocaelispor alt yapısında ve A takımında da oynayan deneyimli file bekçisi Metin Erol, Kullarspor ile anlaşma sağladı. Resmi duyurunun yapılması bekleniyor. 1987 İzmit doğumlu. Futbola Yeniköy Belediyespor’da başladı.

276 PROFESYONEL MAÇ

Sırası ile Kocaelispor, Orhangazi, Körfez Spor Kulübü, Tavşanlı Linyit, Fethiye, Ümraniye, Giresun, Tuzlaspor, Ankaraspor, Ankara Demir ve son olarak Düzcespor takımlarının kalelerini korudu. Metin Erol’un Süper Lig’de 2, 1. Lig’de 112, 2. Lig’de 133 ve 3. Lig’de de 29 maçı bulunuyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelispor'da Passolig taşıyan taraftar sayısı
Sıradaki Haber Kocaelispor’da Passolig artışı devam ediyor. Yoğun ilgi var…