Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın emekliler için açıkladığı müjde yerden yere vuruldu! 

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Emekliler Yılı kapsamında, girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz sunulacağını duyururken, sosyal medyada yoğun eleştiri aldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı,

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın sosyal medya hesabındaki açıklamada girişleri ücretsiz olan halk plajlarında, şezlong ve şemsiyelerin de emeklilere ücretsiz olduğu açıklandı. Sosyal medyada yoğun eleştiri alan paylaşımın altına eleştirilerini sıralayan vatandaşlar, “İnsan gibi maaş bağla onurumuzla oynama. Bizi beleş şekerle kandırma. Başımız dik istediğimizin parasını ödeyelim”, “Emeklilerle dalga mı geçiyorsunuz?”, “Plaj mevsimi biterken mi aklınıza geldik? Emekliyi ne kadar düşündüğünüzü çok iyi anlıyorum. Bir dahaki seçimde görüşürüz.” diyerek Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın açıkladığı müjdeyi yerden yere vurdular.

RESMİ AÇIKLAMA

Resmi açıklamada şu bilgiler paylaşıldı:

“Emeklilerimiz için yeni bir müjde. Emekliler Yılı kapsamında halk plajlarımızda emeklilerimize özel yeni bir hizmet sunuyoruz. Halihazırda girişleri ücretsiz olan halk plajlarımızda artık şezlong ve şemsiye de emeklilerimize ücretsiz olarak sunulacak.”