Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Külünk’ten Kandıra’ya bir tepki daha!

AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve eski MKYK Üyesi Metin Külünk, Kandıra’da yapılması planlanan çöp tesisine bir kez daha karşı çıktı

AK Parti İstanbul eski

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kocaeli Kandıra ilçesinde yapılmak istenen Çöp tesisine tepkiler devam ediyor. Kandıra Halkının inatla karşı çıktığı çöp tesisi için dün ÇED toplantısı yapıldı. Kandıralılar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez’e tepki gösterdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katıldığı toplantıda da Kandıralılar duruma tepki göstermişti.

“KÜLÜNK BİR KEZ DAHA TOPA GİRDİ”

Kandıralıların tepkisini haklı gören isimlerden olan AK Parti İstanbul eski Milletvekili ve eski MKYK Üyesi Metin Külünk geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında duruma tepki gösterdi. Külünk, İzmir Çiğli Belediyesinde yaşanan olaylarla kıyaslayıp partilerin tabanlarını görmemesine tepki gösterdi.

“DIŞARI ÇIKARIYORLAR”

“Bir tesis kurmak isteniyor. Bu tesisi de Kandıra’da gerçekleştirmek için proje çalışmaları, alan belirleme çalışmaları yapılıyor. Bu tesisin Kandıra’da vatandaşlarımızın kendi ifadesiyle su kaynaklarının bulunduğu, tarım alanı olan Anadolu’nun mazlum insanlarının da ikamet ettiği Kandıra’ya vatandaşlarımız yapılmamasını istiyor. Bu anlamda bir sivil itiraz iradesi ortaya koyuyorlar. AK Parti’nin galiba yürütme toplantısı danışma meclisi var. Bu danışma meclisine vatandaşlarımız gidiyor. Üzülerek ifade edeyim dışarı çıkarılıyorlar. Gelen bilgi.

“DESTEKLERİ AK PARTİYE”

Yakın zamanda 31 Mart seçimlerinden sonra CHP’li Çiğli Belediyesi 147 emekçiyi işten atmış. Onlarda CHP’nin sayın genel başkanının katıldığı bir toplantıya gidiyor. Onlar da salondan çıkarılıyor. Şimdi Türk siyasetinin hangi parti olursa olsun geldiği noktanın ne kadar vahim olduğunu görebiliyor musunuz? Yani bir tarafta iktidar partisi, benim partimin bir toplantısına ki o partimizin o toplantısına gelen vatandaşlarımızın çok önemli bir kısmının da desteği AK Parti’ye. Yani, ‘Buraya çöp tesisini yapmayın diyenler 31 Mart seçimlerinde AK Parti’ye oy verenler. İzmir Çiğli’de işten atılanlar da hepsi CHP’ye oy verenler. Gelinen noktada partilerin yönetsel olarak duymamak işitmemek doğru değil”   dedi.