Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kulüp Selim Neden Öldü? Netflix Kulüp Selim Songür Kim? Salih Bademci Kaç Yaşında?

Netflix yapımı Kulüp dizisinde Selim Songür fırtınası esti. İstanbul’un en görkemli mekanı Kulüp İstanbul’un assolisti Selim Songür rolü araştırılmaya başladı. Kulüp 2. sezon izleyicileri Selim’in ölümüyle şok oldu. Peki, Kulüp Selim neden öldü? İşte yanıtı..

Netflix yapımı Kulüp dizisinde

Kulüp Selim Neden Öldü? Netflix Kulüp Selim Songür Kim? Salih Bademci Kaç Yaşında?

İstanbul’un gözde mekanı Kulüp İstanbul’un 200 binlik vergi borcunu el ele verip ödeyen personeller Çelebi tarafından kulübe ortak edildi. Çelebi ve Matilda cephesinde tutkulu aşk tam gaz sürerken çalışanların hepsini hüzne boğan yas dönemi geldi. Selim’in yerine geçmek isteyen Keriman’ın hain darbesiyle feci şekilde can veren Kulüp Selim Songür neden öldü merak edildi. Peki, Kulüp Selim neden öldü? İşte yanıtı..

KULÜP SELİM SONGÜR NEDEN ÖLDÜ?

Kulüp dizisinde Selim Songür karakteri oldukça beğenildi. Şarkıcı olmak isterken kendisini bir anda gösteri dünyasında bulan Selim ilk sezonda fırtınalar estirdi. Kulüp 2. sezon 10 bölüm yayına girer girmez fanları tarafından bir çırpıda izlendi. Kulüp 2. sezonun ortalarında Kulüp İstanbul için bambaşka bir gösteri hazırlayan Selim Keriman’ın hain planıyla canından oldu. Yeni şarkısına dev bir kuş kafesiyle gösteri hazırlayan Selim, Keriman kafesin iplerini kesince altında kaldı. Feci şekilde sahnede can veren Selim Songür’ün ardından başta Matilda ve Çelebi hüzne boğuldu. Keriman daha sonra Matilda’yı da öldürerek iki cinayetten birden yargılandı ve hapse girdi. 

selim-1

SALİH BADEMCİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1984 İzmir doğumlu Salih Bademci, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde okudu. Sinema ve televizyon kariyeri 2006 yılında Serdar Akar’ın Barda filmiyle başladı. Elveda Rumeli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizileriyle asıl ününe kavuştu. Zeytin Tepesi, Ulan İstanbul, Kiralık Aşk, İstanbullu Gelin gibi yapımlarda yer aldı. Netflix yapımı Kulüp dizisinde Selim Songür karakteriyle hafızalara kazındı. 20 Ağustos 2015 tarihinde oyuncu İmer Özgün ile evlendi. Çiftin İklim adında bir kızı var. 

SALİH BADEMCİ DİZİLERİ

2007-2009 Elveda Rumeli    

2010-2013 Öyle Bir Geçer Zaman ki    

2013      Fatih    

2014      Zeytin Tepesi        

2014-2015 Ulan İstanbul    

2015-2017 Kiralık Aşk    

2017-2019 İstanbullu Gelin    

2020      Kırmızı Oda    

2021      Yalancı        

2021      İlk ve Son    

2021-2022 Kulüp    

SALİH BADEMCİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN