Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kumar reklamları kamuoyunun tepkisine neden oluyor!

Serdar Ortaç, Mehmet Ali Erbil ve Batuhan Karadeniz’in yasa dışı kumar reklamları yapmaları kamuoyunda büyük tepki topladı.


Serdar Ortaç, Mehmet Ali

Türkiye’de 1996 yılında artışa geçen kumar, ailelerin dağılması, batan ve el değiştiren şirketler, suç odakları ve intihar vakaları gibi sorunlara hükümet politikalarıyla çeki düzen verilmişti. Ancak, teknolojiyle birlikte yeniden yaygınlaşan kumar, günümüzde sosyal medyada ve diğer platformlarda kendine yer bulmaya başladı. Online kumar siteleri ve sosyal medya platformları, kumarın daha geniş kitlelere ulaşmasını sağladı.

HİÇ ALDIRMADAN REKLAM YAPIYORLAR

Son dönemde, ünlü isimler Serdar Ortaç, Mehmet Ali Erbil ve eski futbolcu Batuhan Karadeniz’in yasa dışı kumar reklamlarında yer alması ve kumarı teşvik eden içerikler paylaşması büyük tepki topladı. Bu ünlü isimlerin, gelen tüm eleştirilere ve itirazlara rağmen kumar içeriklerini paylaşmaya devam etmeleri, kamuoyunda rahatsızlık yaratıyor.

DAHA ÖNCEDEN PİŞMAN OLMUŞTU

Üçlüsün videosu sosyal medyaki tepkileri çığ gibi büyürken Serdar Ortaç daha önceden tüm maddi varlığının kumarda eridiğini ve pişman olduğunu belirterek, “Ben o paranın biteceğine inanamazdım.” demişti.