KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Kurban Bayramı'na Kaç Gün Kaldı? 2024 Kurban Bayramı Tatil Takvimi

Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günlerine denk gelen Kurban Bayramı öncesi tatil planları yapıldı. 9 günlük Kurban Bayramı tatili kamu ve özel sektör için farklı zamanlarda uygulanacak. Peki, kurban bayramı tatili ne zaman başlıyor? İşte Kurban Bayramı tatil takvimi..

KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR? Kurban Bayramı'na Kaç Gün Kaldı? 2024 Kurban Bayramı Tatil Takvimi

Kurban bayramı tatili ne zaman başlıyor sorgusu yapan vatandaşlar gözlerini çalışma takvimine çevirdi. Hem özel sektör hem de kamu çalışanları bayrama sayılı gün kala tatil araştırmasına başladı. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günlerine denk gelen Kurban Bayramı tatili arife günüyle birlikte 4.5 gün sürecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 20-21 Haziran günleri de tatile katmasıyla bayram tatili 9 gün olacak. Peki, kurban bayramı'na kaç gün kalmış? Kurban bayramı tatili hangi gün başlıyor? İşte yanıtı..

KURBAN BAYRAMI TATİLİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kurban Bayramı tatili açıklamasında, "Kamu çalışanlarımız için 16 Haziran Pazar günü başlayacak Kurban Bayramı sonrasındaki iki günlük süreyi de idari izin kapsamına aldık. Böylelikle perşembe ve cuma günlerini de bayram tatiline ekleyerek 9 günlük bir tatil imkanı sağlamış oluyoruz. Kurban Bayramı'nın şimdiden milletimiz İslam dünyası ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun diyorum” dedi. 14 Haziran Cuma günü işten çıkan kamu çalışanları 24 Haziran Pazartesi günü işbaşı yapacak.

KURBAN BAYRAMI'NA KAÇ GÜN KALDI?

Kurban Bayramı Arife Günü: 15 Haziran Cumartesi

Kurban Bayramı 1. Günü: 16 Haziran Pazar

Kurban Bayramı 2. Günü: 17 Haziran Pazartesi

Kurban Bayramı 3. Günü: 18 Haziran Salı

Kurban Bayramı 4. Günü: 19 Haziran Çarşamba

Kaynak: Şermin Temur