Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kurban öncesi Edirne’de fiyatlar yüzde 100 arttı! Peki Kocaeli’de nasıl olacak?

Kurban Bayramı’nda kurbanlarını kesen vatandaşlar ikinci gün kurban etlerinin bir kısmını kıyma çekerek değerlendiriliyordu. Kim yerler ücretsiz yaparken, kimisi de ücret alıyordu. İşte ücretler hakkında son durum

Kurban Bayramı'nda kurbanlarını kesen

Edirne’de kasaplar, kurban etlerini parçalama ve kıyma çektirme fiyatlarına zam yaptı. Geçen sene Edirne’de bir kilo kurbanlık etini kıyma yaptırmak için kasaba 5 lira ödeyen vatandaşlar, bu Kurban Bayramı’nda 10 TL ödeyecek. Kurban Bayramı’na sayılı günler kala kasaplarda hazırlıklar başladı. Kurban Bayramı’nın ikinci günü kasaplarda yoğunluk beklenirken kurban etlerini kıyma yaptırmak isteyen vatandaşlar, bu yıl kilo başına 10 TL ödemek zorunda kalacak.

KOCAELİ’DE ÜCRETSİZ YAPACAKLAR DA VAR

Kocaeli’de de kurban etlerini kesimin ardından kıyma olarak değerlendirecek olanlar fiyatlamanın nasıl yapılacağını oldukça merak ediyor. İlimizde geçtiğimiz yıl ücret alınırken kimi kasaplar ise bu kıyma çekme işlemini ücretsiz olarak yapmaya devam etti. Bu yıl da ücretsiz olarak yapmaya devam edeceklerini belirten kasaplar bulunuyor.