Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kurt: “Tekerlek dönmüyor” Gündoğdu: “Vatandaşı da düşünmek lazım”

Bugün gerçekleşen UKOME toplantısında Kocaeli’de ulaşım zammı maddeleri komisyona havale edildi. Zam taleplerini dillendiren Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt’a cevap veren Genel Sekreter Balamir Gündoğdu “vatandaşı düşünmek gerek” diye cevap verdi

Bugün gerçekleşen UKOME toplantısında

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğü toplantısı bugün Kocaeli Kongre Merkezinde gerçekleşti. Toplam 12 gündem maddesinin görüşüldüğü toplantının en önemli gündem maddesi Kocaeli’de uygulanacak olan ulaşım zammı maddeleri oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekteri Balamir Gündoğdu Başkanlığında yapılan toplantıda Otobüsçülerin, taksicilerin ve servis işletmecilerinin zam talepleri görüşüldü.  Görüşülen zam maddeleri görüşülmek üzere komisyona havale edildi. 

“TEKERLEK DÖNMÜYOR”

Maddenin komisyona havale edilmesi sonrası söz olan Kocaeli Otobüsçüler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, “Şuanda geldiğimiz nokta gerek ekonomik şartlar, gerek genel seçimlerden sonra mazot fiyatlarının artışı. Kocaeli’de ciddi anlamda öyle bir noktaya geldik ki bazı arkadaşlarımız arabalarını kenara çekmiş durumda. Komisyona havale ediyorsunuz. Komisyondan rica ediyorum bir daha ki toplantıda bizim esnafımızın mağduriyeti giderilmesi gerekiyor. İnşallah bu mağduriyetimiz giderilir. Evini geçindiren esnafımız tekerini döndüremiyor” dedi. 

“VATANDAŞLARIMIZI DA GÖZ ARDI ETMEMİZ LAZIM”

Ardından söz alan Genel Sekreter Balamir Gündoğdu, “Biz bunu komisyona havale ettik diye kapalı kapılar ardında bir görüşme olmayacak. Sizinle de görüşmemiz devam edecek. Elbette ki diğer şehirlerdeki yapılan uygulamalar sizin maliyetleriniz. Vatandaşlarımızı da göz etmemiz gerekiyor. Onların da görüş ve kanaatlerini alıp hep beraber iyi bir karar alacağız inşallah” dedi.