Kuruçeşmeli Öner’in katil zanlısı tutuklandı

İzmit D-100 karayolu Kuruçeşme tramvay durağı mevkisinde çıkan kavgada Öner İsaoğlu'nu bıçaklayarak ölümüne neden olan zanlı polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kuruçeşmeli Öner’in katil zanlısı tutuklandı

Alınan bilgiye göre İzmit D-100 karayolu Kuruçeşme otobüs durakları mevkisinde bıçaklanmış halde bulunan Öner İsaoğlu (43) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

TRABZON'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Evli ve 1 çocuk babası olan İsaoğlu'nun cenazesi memleketi Trabzon'da toprağa verildi. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunurken çevredeki güvenlik kameralarını da mercek altına aldı. Yapılan çalışmalarda İsaoğlu'nun M.A.G. (34) ile kavga ettiği ve bıçaklandığı belirlendi. Şüpheli M.A.G. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından İzmit'teki evinde yakalanarak gözaltına alındı. M.A.G.'nin İsaoğlu ile olay anında karşılaşarak tartışmaya başladıkları, kendini korumak için İsaoğlu'nu bıçakladığını söylediği öğrenildi. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.