Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 132 Bölüm İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günlerinin en sevilen yapımı Kuruluş Osman 132. bölüm yayınlandı. 11 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekranda olacak Kuruluş Osman dizisine, “Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz” sözleri damga vurdu. Burak Özçivit’in başrolünde olduğu Kuruluş Osman 132. bölüm haberimizde..

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm geldi. ATV’nin en sevilen yapımlarından olan Kuruluş Osman dizisi için nefesler tutuldu. 11 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da yeni bölümü yayınlanacak dizide neler olacak merak edildi. 132. bölüm fragmanında, “Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz” sözleri dikkat çekti. 5. sezonuyla yola devam eden Kuruluş Osman 132. bölümü kaçırmayın. İşte Kuruluş Osman 132. bölüm canlı yayın ekranı.

KURULUŞ OSMAN 132. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 132. BÖLÜM ÖZETİ

Kuruluş Osman 132. bölümde Anadolu Beyleri yeni bir sultan arayışındayken sinsi bir düşman olan Vasilis, Roma’yı diriltmek için her şeyi yaptı. Vasilis’in uçlardaki kirli planı ne merak edildi. Osman Bey, Sultan Mesud’un zehirlendiği haberinin üzerine oğlu Alaeddin Bey’i Konya’ya gönderdi. Yakup Bey’in kızı da haberi alır almaz Konya’ya vardı. Germiyanoğlu Bey’i Yakup Bey, Sultan Mesud’un zehirlendiği haberini alır almaz, Türk’e Sultan olmaya talip oldu. Yakup Bey Türk’e Sultan olmak için hangi hamleyi yaptı. Konya’nın zayıflamasıyla oradan gelen başıbozuklar Uçlar’a yerleşti. Orhan Bey kendilerine Sancaksız diyen bu başıbozukları Osman Bey’in ardında gaza etmeye davet etti. Orhan Bey’in Sancaksız avlağına gittiği haberi Yakup Bey’in oğlu Mehmet’in de kulağına gitti. Anadolu ve uçlar büyük bir kavgaya gebeyken Yenişehir’e şiirleriyle nefes olan biri geldi. Yunus Emre! Yunus Emre, Osman Bey ve hanesinin gönül dünyasına nasıl etki edecekti.

KURULUŞ OSMAN 131. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bafeus Zaferi’nin üzerinden yıllar geçti. Osman Bey’in evlatları büyümüş, bey oldu. Osman Bey ise Bursa ideali için fütühata devam etti. Bu idealde Malhun Hatun her zaman Osman Bey’in yanındadır. Osman Bey fetih için hazırlık yaparken Konya’dan gelen haber saraya yıldırım gibi düştü. Sultan Mesud zehirlenmiştir. Ok yaydan çıktı. Türk’ün Sultanı’nı seçmek için gayrı mücadele başladı. Bala Hatun acılar içinde kıvrandı. Halime’nin vefatından sonra toparlanamadı. Ciddi bir hastalığı olan Bala Hatun iyileşecek mi?

KURULUŞ OSMAN 5. SEZON OYUNCULARI

Burak Özçivit (Osman)

Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun)

Serhat Kılıç (Kosses)

Seda Yıldız (Edebalı)

Özge Törer (Bala)

Rüzgar Aksoy (Turgut)

Çağrı Şensoy (Cerkutay)

Yiğit Uçan (Boran)

Ahmet Yenilmez (Demirci)

Emin Gürsoy (Kumral Abdal)

Buse Arslan (Aygül)

Emel Dede (Gonca)

Açelya Özcan (Ayşe)

Fatih Ayhan (Baysungur)

Ömer Ağan (Saltuk)

Ahmet Kaynak (Bahadır)

Serdar Kayaokay (Gregor)

Oğuzhan Karbi (Nestor)

Serhat Parıl (Feodor)

Can Bartu Aslan (Aktemur)

Burak Alp Yenilmez (Kutan)

Gizem Kala (Gökçe)

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR