Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 133 Bölüm İzle! Kuruluş Osman 133 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

3 günlük milli yas günlerinde yayınlanmayan Kuruluş Osman yeni bölüm geldi. 25 Ekim Çarşamba akşamı 133. bölümüyle ekranda olacak Kuruluş Osman’da “Bize bunu edenlere hesabını soracağız!” nidaları yükseldi. İşte beklenen Kuruluş Osman 133 bölüm izle full hd tek parça ekranı..

3 günlük milli yas

Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Kuruluş Osman dizisi için dizinin yapımcısı Bozdağ Film, “Ülkemizde 3 günlük milli yas ilan edilecektir. Bu sebeple bu akşam yayınlanacak olan Kuruluş Osman dizimizin yeni bölümü yayınlanmayacak” açıklamasına imza attı. Ulusal yasın bitmesiyle diziler yeni bölümleriyle televizyona gelmeye başladı. ATV ekranlarının sevilen yapımlarından  Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü geldi. 25 Ekim Çarşamba akşamı 133. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Kuruluş Osman’da “Bize bunu edenlere hesabını soracağız!” sesleri geldi. İşte Kuruluş Osman 133. bölüm full izleme ekranı..

KURULUŞ OSMAN 133. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 133. BÖLÜM ÖZETİ

25 Ekim Çarşamba günü ekrana gelecek Kuruluş Osman 133. bölümde Osman Bey ve Yakup Bey hazinenin peşine düşüyor. Osman Bey, Sultan Mesud’un bıraktığı Hazine’den haberdar oluyor. Osman Bey, Yakup Bey’in hakimiyetini kıracak tek şeyin hazine olduğunu düşüyor. Yakup Bey’in hamlesi nasıl olacak bekleniyor. Gonca Hatun fermanı getiriyor. Yakup Bey hazineyi de öğreniyor. İktidar için her şeyin meşru kılındığını düşünen Yakup Bey’in hazineyi kimseye bırakmaya niyeti yok. Orhan Bey ve Alaeddin Bey’in görevi Osman Bey oğullarına vazife veriyor. Alaeddin Bey, Yakup Bey’in attığı bütün adımlardan haberdar oluyor. Orhan Bey ise hazineyi buluyor. Orhan Bey hazineyi bulmak için çıktığı yolda Holofira da sürpriz bir şekilde ona katılıyor. Hazinenin Germiyan’ın hakkı olduğunu düşünen Mehmet Bey ve Orhan Bey arasına savaş çıkıyor. Alaeddin Bey, Gonca Hatun’a “Yoksa bana sevdalı mısın?” diye soruyor. Osman Bey, Sancaksızlar’dan hesap soruyor. Saadet Hatun’la aralarındaki gerilim tırmanmaya başlıyor.

KURULUŞ OSMAN 132. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yakup Bey ve Osman Bey karşı karşıya geldi. Yakup Bey, Osman Bey’den biat istedi. Osman Bey başkaldırırsa Yakup Bey bunun hesabını sordu. Cerkutay, Yenişehir Sarayı’na döndü. Onun dönüşüyle sarayda bir bayram havası oluştu. Fakat Cerkutay artık o eski Cerkutay değil. Osman Bey’lere kızgın olan Cerkutay ve Osman Bey’in arasında neler yaşanacak. Yakup Bey yaptığı Lefke hamlesiyle Osman Bey’i zor durumda bırakmıştır. Fakat bununla yetinmeyecektir. Osman Bey Yakup Bey’in hamlesi üzerine “Düşman olanlarla değil bizden olanlarla rekabet halindeyiz.” diyerek Yakup Bey’in niyetini bildiğini ifade etti. Sancaksızlar yurdunda Mehmet ve Orhan arasında gerilim yaşandı. Orhan, Holofira’yı ne olursa olsun oradan aldı. Orhan ve Holofira yüzleşti. Holofira yurduna dönmek istedi. Orhan ise buna sıcak bakmadı. Orhan’a öfkeli olan Holofira içindekileri döktü.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Burak Özçivit (Osman)

Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun)

Serhat Kılıç (Kosses)

Seda Yıldız (Edebalı)

Özge Törer (Bala)

Rüzgar Aksoy (Turgut)

Çağrı Şensoy (Cerkutay)

Yiğit Uçan (Boran)

Ahmet Yenilmez (Demirci)

Emin Gürsoy (Kumral Abdal)

Buse Arslan (Aygül)

Emel Dede (Gonca)

Açelya Özcan (Ayşe)

Fatih Ayhan (Baysungur)

Ömer Ağan (Saltuk)

Ahmet Kaynak (Bahadır)

Serdar Kayaokay (Gregor)

Oğuzhan Karbi (Nestor)

Serhat Parıl (Feodor)

Can Bartu Aslan (Aktemur)

Burak Alp Yenilmez (Kutan)

Gizem Kala (Gökçe)

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İÇİN TIKLAYIN