Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 134 Bölüm İzle Full HD! ATV Kuruluş Osman Yeni Bölüm İzle

134. bölümüyle ekrana gelecek Kuruluş Osman’da yer yerinden oynadı. 1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümde plan kuruldu ve “Zalimlerin soluklarını keseceğiz” nidası yükseldi. İşte 134. bölümü beklenen Kuruluş Osman yeni bölüm full HD izleme ekranı..

Sevilen oyuncu Burak Özçivit’in başrolünü oynadığı Kuruluş Osman dizisi yeni bölüm geldi. Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde neler yaşanacak merak edildi. Kuruluş Osman dizisini pürdikkat takip edenler “Zalimlerin soluklarını keseceğiz” sözüne kulak verdi. 1 Kasım Çarşamba günü ekrana gelecek yeni bölümde Osman Bey, Lefke Kalesi’ni Yakup Bey’den aldı. Yakup Bey, Osman Bey’den önce davranıp Lefke Kalesi’ni fethetti. Büyük oyunu öğrenen Nikola’nın bir sonraki hamlesi ortaya çıktı. Üstad Gera hamlesine derhal başladı ve Osman’ın en güvendiği adamı en güvendiği yerde öldürünce ortalık savaş alanına döndü. İşte merakla beklenen ATV Kuruluş Osman yeni bölüm izleme ekranı..

ATV KURULUŞ OSMAN 134. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 134. BÖLÜM ÖZETİ

1 Kasım Çarşamba günü izlenecek Kuruluş Osman 134. bölümde Osman Bey, Lefke Kalesi’ni Yakup Bey’den alıyor. Yakup Bey, Osman Bey’den önce davranıp Lefke Kalesi’ni fethediyor. Kaleyi Osman Bey’e verdiğini söylüyor. Osman Bey ise Yakup Bey’in sinsi bir oyun içinde olduğunun farkına varıyor. Yakup Bey’in Osman Bey’e kaleyi vermekteki niyeti ne ortaya çıkıyor. Uçlar’a yeni bir düşman geliyor. Bu Vasilis’in üstadı, Üstad Gera’dır. Üstad Gera ve Osman Bey karşılaşıyor. Fakat Üstad Gera kimliğini gizliyor. Tüccar olarak karşısına çıkar Osman Bey’in. Osman Bey onu Yenişehir’e davet ediyor. Osman Bey, Gera’dan şüpheleniyor. Üstad Gera’nın gelişiyle Uçlar iyice karışıyor. Üstad Gera hamlesine derhal başlıyor. Osman’ın en güvendiği adamı en güvendiği yerde öldürülüyor. Malhun Hatun, Saadet Hatun’un kendisine diş bilediğinin farkına varıyor. Ona büyük bir oyun oynuyor. Orhan Bey, Mehmet Bey’i vuruyor. Orhan Bey hazineyi almak için bambaşka bir oyun kurup Moğol kılığına bürünüyor. Orhan Bey hazineyi alıyor ancak Mehmet Bey’i vuruyor. Yakup Bey ve Osman Bey yeniden karşı karşıya geliyor. Yakup Bey Osman Bey’den son kez biat istiyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit (Osman)

Yıldız Çağrı Atiksoy (Malhun)

Serhat Kılıç (Kosses)

Seda Yıldız (Edebalı)

Özge Törer (Bala)

Rüzgar Aksoy (Turgut)

Çağrı Şensoy (Cerkutay)

Yiğit Uçan (Boran)

Ahmet Yenilmez (Demirci)

DİĞER VİDEOLAR