Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 142 Bölüm İzle KESİNTİSİZ! Kuruluş Osman Son Bölüm 142 Bölüm Full İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle Youtube

Çarşamba günlerinin yıldız yapımı Kuruluş Osman yeni bölüm geldi. 27 Aralık Çarşamba ekrana gelen Kuruluş Osman 142. bölümde, “Her daim gölgelerden saldırırdın, şimdi er gibi çık benim karşıma!” sözü yankılandı. Mehmet’in Holofira’yı istemeye gittiğini öğrenen Orhan küplere bindi. Peki, Orhan şimdi ne yapacak? İşte Kuruluş Osman 142 bölüm izle full kesintisiz ekranı..

Kuruluş Osman son bölüm ardından yeni bölüm bekleyen izleyicilere özet geldi. 27 Aralık Çarşamba yayınında Kuruluş Osman 142 bölüm fragmanı izleyen seyirciye şok darbe geldi. Çarşamba gününün gelişiyle Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman, Kuruluş Osman bugün var mı araştırmaları sıklaştı. 27 Aralık 2023 ATV yayın akışı Kuruluş Osman gören seyirciler yeni bölüm saatini beklemeye koyuldu. Tüm dengelerin alt üst olduğu Kuruluş Osman yeni bölümde Gonca, Alaeddin’in beklediği cevabı vermeyince olanlar oldu. Alaeddin ise Gonca’ya iannmadı. Alaeddin şimdi ne yapacak merak konusu oldu. Yakup Bey Holofira’yı teyzesi Olivia’dan isteyince işler birbirine girdi. Peki, Holofira’nın cevabı ne olacak? Orhan ne yapacak? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Kuruluş Osman 142 bölüm izle kesintisiz linki..

27 ARALIK ATV YAYIN AKIŞI KURULUŞ OSMAN 142 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM 142 BÖLÜM FULL İZLE

27 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Kuruluş Osman 142. bölüm geldi. Tarihi dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kuruluş Osman yeni bölümde Orhan, Alaeddin ve Mehmet Beyler Karacelasun’a karşı var güçleriyle savaşmaya başladı. Karacelasun’un üstünlüğü nasıl kırılacak merak edildi. Öte yandan Osman Bey, takas meselesinde Yakup Bey’e kimin akıl verdiğini sorgulamaya başladı. Oklar, Ayhan Ağa’yı gösterdi. Osman Bey’in içine düşen şüphe onu hakikate nasıl götürecek sorgulandı. Yakup Bey, Mehmet’in düştüğü tuzağı büyük zayıflık olarak görmeye başladı. Bu zafiyetin bedelini nasıl ödetecek ekrana geldi. Kuruluş Osman 142. bölümde şehitlerinin intikamını almak için Karacelasun’la karşı karşıya gelen Osman Bey ve Karacelasun’un çarpışması büyük olay oldu. Gonca Hatun ve Alaeddin Bey yüzleşince ortalık karıştı. Daha fazlası bu akşam Kuruluş Osman 142. bölümde..

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON OYUNCULARI

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları Burak Özçivit, Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan ve Ahmet Yenilmez.

DİĞER VİDEOLAR