Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 143 Bölüm KESİNTİSİZ İZLE! Kuruluş Osman Son Bölüm İzle 143 Bölüm Full İzle! ATV Canlı Yayın Kuruluş Osman İzle Youtube

10 Ocak Çarşamba günü ekrana gelen Kuruluş Osman 143. bölüm geldi. ATV çarşamba dizileri arasında yer alan Kuruluş Osman yeni bölüme, “Bir milletin talihi, bir milletin tarihi gayrı bana emanet!” sözü damga vurdu. Osman Bey’e açıkça düşmanlığını ilan eden Görklü Han neler yapacak merak edildi. İşte ATV Kuruluş Osman son bölüm full izle linki..

10 Ocak Çarşamba günü

Kuruluş Osman yayın tarihi geldi çattı. Her hafta çarşamba günleri yayına giren sevilen dizi Kuruluş Osman 143 bölüm geldi. 10 Ocak Çarşamba günü yayın hayatına devam eden Kuruluş Osman son bölüm izle ekranı bekleyen izleyiciye son durum mesajı verildi. Burak Özçivit’in başrolünde yer alan ATV canlı yayın Kuruluş Osman izle linki araştıranlara yeni mesaj geldi. Bir yandan ATV Kuruluş Osman son bölüm full izle araştıran izleyiciler bir yandan da yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri merak etti. Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey’e açıkça düşmanlığını ilan eden Görklü Han nasıl bir hamle yapacak merakla beklendi. Tarihi dizi severlerin gündeminde ilk sırada yer alan Kuruluş Osman 143 bölüm full izle ekranında tehlikenin farkında olan Osman Bey oyununu kurdu. Prenses Maria’yı alacaklarını söyleyen Osman Bey bu evliliğe engel olabilecek mi belli oldu. İşte Kuruluş Osman son bölüm izle 143 bölüm full izle linki..

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜM İZLE 143 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 143 BÖLÜM FULL İZLE

Kuruluş Osman 143 bölüm full izle ekranı açıldı. 10 Ocak Çarşamba günü yayına giren Kuruluş Osman yeni bölüm zamanı geldi. Osman Bey’in kuracağı devletin ayak sesleri duyulmaya başladı. Osman Bey artık müstakil beylik oldu. Yenişehir’de dualar ve şenliklerle karşılanan bu haber bütün uçlara yayıldı. Haberi alan Yakup Bey için bu bir meydan okuma olarak algılandı. Kuruluş Osman 143. bölüm full izle ekranında Osman Bey’in kendisine diş gösterdiğini düşünen Yakup Bey şimdi ne yapacak merak konusu oldu. Osman Bey’le karşı karşıya geldiğinde nasıl bir tavır sergileyecek bekleyen izleyiciye uçlar yeni bir düşman tehdidiyle karşı karşıya mesajı verildi. İlhanlı Devleti’nin kudretli emirlerinden Görklü Han, Uçlar’a gelince olanlar oldu. Görklü Han’ın hedefi Bizans Prensesiyle evlenmek oldu. Görklü Han Bizans Prensesiyle evlenirse Bizans ve İlhanlı ilişkileri kuvvetlenecekti. Uçlardaki Türklerin sonu gelince neler yaşanacak merak edildi. Peki, Prenses Maria’yı alacaklarını söyleyen Osman Bey bu evliliğe engel olabilecek mi bu akşam göreceğiz. Kuruluş Osman 143. bölüm bu akşam saat 20.00’da..

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları arasında Burak Özçivit, Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan ve Ahmet Yenilmez gibi isimler bulunuyor.