Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman 146 Bölüm Full İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm İzle 146. Bölüm Full İzle! Kuruluş Osman 146 Bölüm Youtube dan İzle

Kuruluş Osman 146 bölüm başladı. Çarşamba akşamlarının sevilen yapımı Kuruluş Osman yeni bölüme Osman beyin Moğollara saldırısı ekrana geldi. Kuruluş Osman 146 bölüm youtube dan izle ekranında Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımları harekete geçirdi. İşte Kuruluş Osman 146 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Kuruluş Osman 146 bölüm youtube dan izle ekranında yaşananlar merak konusu oldu. 31 Ocak Çarşamba günü yayına giren Kuruluş Osman 146. bölüm izle ekranını takibe alan izleyiciler yeni bölüme odaklandı. Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımlar için çoktan harekete geçerken Karacelasun, Osman Bey’in safında duranlara bedel ödetecek ve Uraz Bey’in obasını bastı. Osman Bey’in önünü kesmek isteyen Görklü Han ise kanlı bir savaş için harekete geçti. Yenişehir’in kapılarına dayandı. Kuruluş Osman yeni bölüm bekleyen izleyicilere yeni özet geldi. İşte Kuruluş Osman son bölüm izle 146 bölüm full izle linki..

KURULUŞ OSMAN 146 BÖLÜM FULL İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 146 BÖLÜM FULL İZLE

31 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanan Kuruluş Osman yeni bölümde Osman Bey, devlet olma yolunda atacağı adımlar için çoktan harekete geçti. Karacelasun, Osman Bey’in safında duranlara bedel ödetti ve Uraz Bey’in obasını bastı. Osman Bey’in önünü kesmek isteyen Görklü Han ise kanlı bir savaş için harekete geçti. Yenişehir’in kapılarına dayandı. Görklü Han savuşturulabilecek mi merak edildi. Osman Bey’in öfkesi Moğol’a karşı hangi hamleyi yapmasına sebep olacak merak konusu oldu. Orhan Bey ve Holofira’nın Moğol’un elinde olduğunu öğrenen Bala Hatun ve Malhun Hatun harekete geçti. Hatunların Moğol’a karşı planı ne olacak sorgulandı. Mehmet Bey, Alaeddin Bey ve Gonca Hatun’u bir arada görünce deliye döndü. Alaeddin ve Mehmet arasında kopan büyük kavga nasıl sonuçlanacak merak konusu oldu Holofira’nın teyzesi Olivia, Yakup Bey’i arkasına alarak Yenişehir Sarayı’nı basıp Holofira için hesap sorunca oba karıştı. Osman Bey ve Yakup Bey’i karşı karşıya getiren bu mesele nasıl sonuçlanacak merak eden izleyiciler yeni bölüm bu akşam 8’de..

DİĞER VİDEOLAR