Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman İlbay Kim? Ekin Mert Daymaz Kimdir, Kaç Yaşında? Ekin Mert Daymaz Hangi Dizilerde Oynadı?

6. sezonuyla ekrana dönüş yapan Kuruluş Osman dizisinde İlbay sürprizi geldi. Yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz sahneleri izleyicileri meraklandırdı. Peki, Kuruluş Osman İlbay kim? Ekin Mert Daymaz hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

6. sezonuyla ekrana dönüş

Her hafta çarşamba günleri ATV ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisine Ekin Mert Daymaz dahil oldu. 6. sezonuyla tarihi dizi severlerin gündemine giren Kuruluş Osman dizisinde İlbay hikayesi başladı. Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gök ekini gibi biçilen Kuruluş Osman dizisinde İlbay mücadeleleri izleyiciyi ekran başına çiviledi. Peki, Kuruluş Osman İlbay kim? Ekin Mert Daymaz kimdir, kaç yaşında, nereli? Ekin Mert Daymaz hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

KURULUŞ OSMAN İLBAY KİM?

Kuruluş Osman dizisinde İlbay rolüne Ekin Mert Daymaz hayat veriyor. Mert, güçlü, sadık ve zeki bir adam olan İlbay Kayı Obası’nda seyistir. Oldukça iyi bir savaşçı olan İlbay sakladığı sırrın günü geldiğinde açığa çıkışıyla hem Osman Bey hem de Kayılar için büyük bir şaşkınlık yaratacak.

EKİN MERT DAYMAZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

2 Aralık 1990 Hollanda doğumlu Ekin Mert Daymaz Best Model of Turkey yarışmasında 3. oldu. Not Defteri dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Ekin Mert Daymaz asıl ününe Çilek Kokusu dizisindeki Volkan Mazharoğlu karakteriyle kavuştu. Ardından Hayat Sevince Güzel adlı dizide başrol oynayan Ekin Mert Daymaz Haliç Üniversitesi’nde antrenörlük ve fitness okuyor. Ekin Mert Daymaz yeni adresi Kuruluş Osman dizisi oldu.