Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuruluş Osman Son Bölüm 135 Bölüm Full İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm Tek Parça İzle

8 Kasım Çarşamba akşamı ATV ekranında yer alacak Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü geldi. Bu akşam yeni bölüme “Hiç kimse geri çekilmeyecek” emri damga vurdu. Maceranın devam ettiği Kuruluş Osman yeni bölüm bilgileri haberimizde. İşte beklenen Kuruluş Osman 135 bölüm full izleme ekranı..

Kuruluş Osman yeni bölüm geldi. Türk halkının sevdiği ünlü oyuncular arasında yer alan Burak Özçivit’in dizisi yeni bölümüyle ekrana geldi. 8 Kasım Çarşamba günü ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinde bu akşam yaşanacaklar mercek altına alındı. Her hafta çarşamba günleri izleyici karşısına çıkan Kuruluş Osman dizisinde emir verildi. Olcaytu Han’ın elçisi Uçlar’a geldi. Konya’nın ödediği vergiyi Yakup Bey’den istedi. Osman Bey, Yenişehir Sarayı’na yapılan baskın sonrası daha da bilendi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam yayına girecek Kuruluş Osman yeni bölümde. İşte 8 Kasım Çarşamba ATC ekranında yayınlanacak Kuruluş Osman 135 full izleme ekranı..

ATV KURULUŞ OSMAN 135 BÖLÜM FULL İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KURULUŞ OSMAN 135. BÖLÜM ÖZETİ

8 Kasım Çarşamba günü yayına girecek Kuruluş Osman 135. bölümde “Hiç kimse geri çekilmeyecek” emri geliyor. Yeni bölümde Olcaytu Han’ın elçisi Uçlar’a geliyor. Konya’nın ödediği vergiyi Yakup Bey’den istiyor Osman Bey birlik için bu altını kendisi ödüyor. Fakat Osman Bey’i rahatsız eden bir şey var. Yakup Bey’den askerleri toplayıp orduyu kurmasını istiyor. Osman Bey, Yenişehir Sarayı’na yapılan baskın sonrası daha da bileniyor. Asla sinmeyecek ve yerinde durmuyor. Bunu yapanlar bedelini ödeyecek ve fütühat durmuyor. Fakat Osman Bey hazinenin çalındığını da öğreniyor. Osman Bey, Moğol’un beklediği vergiyi ödeyebilmek için ne yapacak merak ediliyor. Hatunlar arasında işler karışıyor. Saadet Hatun’un yeni hedefi Holofira oluyor. Saadet Hatun gözünü Holofira’ya dikiyor. Holofira’yı Mehmet’le evlendirip Orhan’a bir darbe vurmayı planlıyor. Saadet Hatun, Gonca’yı, Söğüt’e Bala Hatun’u ziyarete gönderiyor. Bala Hatun, Fatma Hatun’dan Alaeddin ve Gonca arasındaki meseleyi öğreniyor. Fatma’ya göre Alaeddin Bey, Gonca Hatun’a aşık. Bala Hatun bunun bir tuzak olabileceğini düşünüyor. Cerkutay, Boran’ın yaralanma haberini alıyor. Boran’ın durumu ağır. Cerkutay onu görmeye gidiyor. Orhan Bey hazinenin peşine düşüyor. Hazine, Bayındır Bey’in mekanında çıkıyor. Bayındır Bey altınları çalmaktan ve alpları öldürmekten suçlu bulunuyor.

KURULUŞ OSMAN OYUNCU KADROSU

Çarşamba akşamları ekrana gelen Kuruluş Osman dizisinin oyuncuları arasında Osman rolünde Burak Özçivit yer alıyor. Oyuncular arasında Serhat Kılıç, Seda Yıldız, Özge Törer, Belgin Şimşek, Rüzgar Aksoy, Çağrı Şensoy, Yiğit Uçan, Ahmet Yenilmez gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizi her çarşamba saat 8’de ekrana geliyor.

DİĞER VİDEOLAR