Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuş Uçuşu 2. Sezon Fragmanı! Kuş Uçuşu 2. Sezon Ne Zaman? Netflix Kuş Uçuşu

Netflix izleyicilerinin merakla beklediği Kuş Uçuşu yeni sezon tanıtımı geldi. Dönüşümünü tamamlamış her avcı, artık birer avcı oldu. Başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in paylaştığı Kuş Uçuşu 2. sezon tarihi açıklandı. İşte Netflix Kuş Uçuşu 2. sezon fragmanı..

Başrollerini Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner’in paylaştığı Kuş Uçuşu dizisi geldi. Ezber bozan bir mücadelenin hikayesi Kuş Uçuşu 2. sezon bilgisi geldi. Netflix izleyicilerinin en beğendiği yapımlardan olan Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman yayınlanacak belli oldu. Milyonlarca izleyicinin listesinde yer alan Kuş Uçuşu dizisi yeni sezon özeti yayınlandı. Büyük bir beğeni toplayan ilk sezonun ardından dönüşümünü tamamlamış her avcı artık birer avcı olarak ortaya çıktı. Kuş Uçuşu 2. sezon tanıtımı yayınlandı. Peki, Netflix Kuş Uçuşu 2. sezon ne zaman? İşte merak edilen tarih ve Kuş Uçuşu 2. sezon fragmanı..

NETFLIX KUŞ UÇUŞU 2. SEZON NE ZAMAN?

Ormanın değişmez kanunlarını baştan yazan Kuş Uçuşu dizisi beklenen açıklama geldi. Milyonlarca izleyicinin gündeminde ilk sırada yer alan Kuş Uçuşu dizisi geri dönüş başladı. İlk sezonun ardından gözlerin çevrildiği Kuş Uçuşu yeni sezon tarihi verildi. Netflix izleyicilerinin bir çırpıda izleyip bitirdiği Kuş Uçuşu dizisi 2. sezon tarihi 14 Aralık 2023 olarak açıklandı. 2. sezonuyla izleyici karşısına çıkacak olan Kuş Uçuşu tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. Medya sektöründe ayakta kalma savaşının ekrana geldiği Kuş Uçuşu 2. sezon fragmanı haberimizde..

NETFLIX KUŞ UÇUŞU KONUSU

Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini işleyen Kuş Uçuşu dizisinde medya sektör savaşı ele alınıyor. Dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşakla, yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışması izleyiciye aktarılıyor. İlk sezonda Aslı’nın Lale’yi koltuğundan edişiyle büyük bir zafere ulaşıyor. Kuş Uçuşu 2. sezonda Aslı ve Lale’nin kıran kırana çekişmelere sahne olan savaşı bekleniyor. Aslan sürüsünün bir parçası olmaya çalışan Aslı için işler daha da zor bir hal alıyor. Lale, tutkularını kaybetmenin acısıyla kabuğuna çekilip kendini evine hapsediyor. Yeni sezonda Lale, Kenan ve Aslı arasında yaşanacaklar merakla bekleniyor.

KUŞ UÇUŞU OYUNCULARI

Birce Akalay – Lale

İbrahim Çelikkol – Kenan

Miray Daner – Aslı

Burak Yamantürk

Defne Kayalar

İrem Sak

Demircan Kacel

Berkay Akdemir

DİĞER VİDEOLAR