Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuş Uçuşu Aslı Kim? Miray Daner Kimdir, Kaç Yaşında? Miray Daner Boyu Kaç? Miray Daner Dizileri

Netflix yapımı Kuş Uçuşu dizisindeki oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çeken Miray Daner hayatı merak edildi. Kuş Uçuşu Aslı rolüyle herkesten övgü toplayan Miray Daner boyu kaç araştırıldı. Birce Akalay ve Miray Daner’in başrollerini paylaştığı Kuş Uçuşu 2. sezon izlenmeye başladı. Aslı dönüşümünü tamamladı ve sahalara geri döndü. Peki, Kuş Uçuşu Aslı kim? Miray Daner kaç yaşında? İşte yanıtı..

Netflix yapımı Kuş Uçuşu

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Miray Daner araştırmaları hızlandı. 14 Aralık Perşembe günü Netflix macerasına kaldığı yerden devam eden Kuş Uçuşu dizisinde Aslı rolüyle herkesi büyüleyen Miray Daner bilgileri geldi. Birce Akalay’ın Lale, Miray Daner’in Aslı rollerine büründüğü Kuş Uçuşu dizisinde medya savaşı hız kesmedi. Kuş Uçuşu 2. sezon izleyen seyirciler Miray Daner boyu merak etti. Bir dönem Oğulcan Engin sevgilisi olan Miray Daner “ihanet yok” açıklaması geldi. Kariyerine devam eden güzel oyuncu Miray Daner ATV yapımı Hudutsuz Sevda oyuncuları arasında yer aldı. Peki, Kuş Uçuşu Aslı kim? Miray Daner kaç yaşında? İşte Miray Daner hayatı..

KUŞ UÇUŞU ASLI KİM?

Kuş Uçuşu dizisinde ünlü sunucu Lale Kıran’ın Öteki Taraf adlı haber programında türlü numaralarla stajyerlik işini kapan Aslı yüksekten uçmaya karar verdi ve olaylar başladı. Gerçek bir avcı haline gelen Aslı önüne çıkanı dumanına kattı. Ormanda yaşayan aslanlarla onlar tarafından görmezden gelinen avcı kuşun amansız mücadelesini anlatan Kuş Uçuşu dizisinde Aslı rolüne hayat veren Miray Daner çok beğenildi. Dünyada hala karar verici pozisyonlarda duran önceki kuşak ile yetişmekte olan yeni kuşağın çarpışmasını anlatan Kuş Uçuşu dizisinde Aslı rolüne bürünen Miray Daner, aslan sürüsünün bir parçası olmaya karar verdi. Aslı için işler daha da zor bir hal aldı. Lale’nin elindeki her şeyi alan Aslı’nın mücadelesi tekrar başladı.

MİRAY DANER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Ocak 1999 İstanbul doğumlu Miray Daner son dönemin en popüler kadın oyuncuları arasında yer aldı. Tam adı Miray Naz Daner olan oyuncu dans ve resim dersleri aldı. Güzel Sanatlar Lisesi’nde okudu. Oyuncu Aras Bulut İynemli ile kuzen olan Miray Daner 7 yaşından bu yana setlerde. 2007 yılında yayınlanan Bez Bebek isimli çocuk dizisi ile televizyon kariyeri başlayan Miray Daner Papatyam dizisinde oynayan Miray Daner, Dersimiz Atatürk filminde Sabiha Gökçen’in çocukluğunu canlandırdı. Zil Çalınca dizisinde başrol oynayan Miray Daner’in asıl yükselişi Medcezir dizisi ile oldu. Yapımda Beren karakterini canlandırdı. Ardından asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle yapan Miray Daner şimdilerde Hudutsuz Sevda dizisinde Zeynep karakterine büründü. Seda Sayan oğlu Oğulcan Engin ile uzun bir süre aşk yaşayan Miray Daner, “İlişkimizi sonlandırdık evet doğrudur. Ancak üçüncü kişilerle hiçbir alakası yok. Biz karşılıklı konuşarak böyle olmasının daha doğru olacağını düşündük. Anlaşarak bir ayrılık kararı aldık” dedi. Miray Daner boy 1.66 cm.

Filmleri ve Dizileri:

2017 – Göklerdeki Kahraman

2016 – 2017 – Vatanım Sensin (Hilal)

2013 – 2014 – Medcezir (Beren Beylice)

2012 – 2013 – Merhaba Hayat (Dünya)

2012 – Zil Çalınca Avı (Miray)

2012 – Zil Çalınca (Duygu)

2012 – Arkadaşım Max (Melda)

2010 – Çınar Ağacı (Pelin)

2010 – 1 Kadın 1 Erkek

2010 – Dersimiz Atatürk

2009 – 2011 – Papatyam

2007 – Bez Bebek

MİRAY DANER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN