Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kuzey Boru Halka Arz Tarihi! Kuzey Boru Kaç Lot Verir? Kuzey Boru Halka Arz Hangi Bankalar?

Bu hafta halka arzlar listesinde yer alan Kuzey Boru halka arz tarihi açıklandı. Belirlenen günlerde talep toplama işlemi yapacak olan Kuzey Boru A.Ş. hisse kodu ve lot bilgileri geldi. Peki, Kuzey Boru halka arz ne zaman? Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu? Kuzey Boru halka arz hangi bankalar? İşte yanıtı..

Bu hafta halka arzlar

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onayı alan Kuzey Boru A.Ş. geri sayım başladı. Aralık ayına girişle birlikte çok sayıda vatandaş yeni halka arzları beklemeye başladı. Bu hafta halka arz olacak şirketler arasında yer alan Kuzey Boru A.Ş. bilgileri netleşti. 1 Aralık Cuma günü SPK’dan onay alan Kuzey Boru halka arz tarihleri belli oldu. Çok sayıda vatandaş bir yandan Kuzey Boru lot işlemlerini incelerken bir yandan da Kuzey Boru halka arz katılım endeksine uygun mu sorusuna yanıt aradı. Arama motorlarında Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu, Kuzey Boru halka arz hangi bankalar, Kuzey Boru kimin, Kuzey Boru A.Ş., Kuzey Boru hangi bankalarda var soruları yanıt aradı. İşte merakla beklenen Kuzey Boru halka arz tarihi..

KUZEY BORU HALKA ARZ TARİHİ

Kuzey Boru halka arz işlemi başladı. Kuzey Boru talep toplama tarihleri 7 Aralık Perşembe ile 8 Aralık Cuma günü olarak açıklandı. .Yatırımcıların saat 10.30-13.00 arası hisse alır gibi talep girişi yapılabileceği açıklandı. Kuzey Boru halka arz katılıma göre düşebilecek pay miktarları belli oldu. Borsada KBORU hisse koduyla işlem görecek olan Kuzey Boru A.Ş. toplamda 2.400.000 katılıma 10 Lot vereceği düşünülüyor. Bu da 362 TL’ye denk geliyor. 2.700.000 Katılıma 9 Lot verirse katılımcılar 326 TL ödeyecek. 3.000.000 katılıma 8 Lot 290 TL, 3.500.000 katılıma 7 Lot 253 TL olacak. Kuzey Boru halka arz tamamen eşit dağıtım yöntemi kullanacak. Toplam Lot 24.000.000 olan Kuzey Boru hisse fiyatı 36,20 TL olacak. Kuzey Boru halka arz Borsa İstanbul’da işlem yapmaya yetkili tüm banka ve yatırım kuruluşlarından katılım yapılabilir.

KUZEY BORU HALKA ARZ KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Borsa İstanbul’da halka arz furyasına katılan Kuzey Boru A.Ş. taslak izahname detayları belli oldu. Çok sayıda vatandaşın merak ettiği Kuzey Boru katılım endeksine uygun mu sorusunun yanıtı geldi. Hemen belirtelim ki izahnameye göre Kuzey boru katılım endeksine uygun. Tacirler Yatırım Menkul Değerler A.Ş. önderliğinde yürütülecek olan Kuzey Boru halka arza katılacak olan yatırımcılar T1-T2 bakiyelerini kullanabilecek.

KUZEY BORU KİMİN?

Kuzey Boru A.Ş. kurucu ortağının Bülent Karaman olduğu biliniyor.