KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? GSB KYK Yurt Başvuru Ne Zaman Bitecek?

Farklı şehirde üniversite okuyacak olan öğrenciler için KYK yurt başvuruları başladı. 20 Ağustos Salı günü start alan KYK yurt başvurularının ardından sonuçlar beklenmeye başlayacak. Peki, KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak? İşte yanıtı..

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? GSB KYK Yurt Başvuru Ne Zaman Bitecek?

Her yıl Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından başlatılan Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) yurt başvuru ekranı açıldı. Farklı şehirlerde üniversite kazanan öğrenciler barınma ihtiyaçlarını karşılamak için KYK yurt başvurularını iletti. KYK yurt başvuru yapan öğrenciler gözlerini sonuçların açıklanacağı tarihe çevirdi. Peki, KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak 2024? İşte GSB KYK yurt başvuru sonuç tarihi..

KYK YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KYK yurt başvuruları ne zaman açıklanacak başvurular 20 Ağustos Salı gününden itibaren yapılacak. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yürütülen KYK yurt başvuruları tamamlandıktan sonra başvuru sonuçları belli olacak. KYK yurtlarının açılış tarihi henüz açıklanmadı. KYK yurt başvuruları tamamlandıktan sonra sonuçlar erişime açılacak.

KYK YURT BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Eylül ayında start alacak 2024-2025 eğitim öğretim yılı KYK yurt başvuruları e-Devlet sisteminden yapılacak. KYK yurt başvurusu yapmak için e-Devlet ekranında giriş yapın. https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvurusu linkine tıklayarak istenen bilgileri doğru ve eksiksiz bir şekilde girin.

E-DEVLET GSB KYK YURT BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur