Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak!

CHP Heyeti Lastik İş Sendikasını ziyaret etti. İşçilerin sorunlarını görüşüldüğü ziyarette işçiler 30 Haziran’da Gebze’de gerçekleşecek ‘Emek Mitingi’ne davet edildi.

Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel liderliğinde 30 Haziran’da Gebze’de ‘Emek Mitingi’ gerçekleşecek. Saat 17.00’de başlayacak olan miting Gebze Mevlana Mahallesi Pazar yerinde yapılacak. Ülkenin pek çok yerinden vatandaşın katılacağı miring için çalışmalar sürüyor.

CHP HEYETİ TAM KADRO

CHP Genel Başkan Yardımcıları Ulaş Karasu, Veli Ağbaba, Ensar Aytekin, CHP Kocaeli milletvekilleri Muhip Kanko, Harun Özgür Yıldızlı, CHP İl Başkanı Bülent Sarı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, CHP İzmit İlçe Başkanı Gökhan Ercan’dan oluşan CHP heyeti bugün Lastik İş Sendikası’nı ziyaret etti. Ziyarette CHP heyetini Lastik İş Kocaeli Şube Başkanı Akın Giray ağırladı.

“SIKINTI OLDUĞU BİR GERÇEK”

İşçilerin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda CHP Heyeti lastik işçilerini mitinge davet ederken görüşme sonrası yapılan açıklamada CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin açıklama yaptı. Aytekin yaptığı açıklamada, “Kocaeli’de gerçekleştireceğimiz emek mitingi daveti için işçi örgütleri ve sendikaları ziyaret için bugün Kocaeli’ye geldik. Geçinemiyoruz başlıklı Emek Mitingi için kendilerini davet ettik. İşçinin sorunlarını konuştuk. Bu ülkede geçinemeyenlerin sıkıntısı olduğu bir gerçek.

“TALEPLER DUYURULACAK”

Mesele sadece iş bulmak değil, çalışanların da geçinemediği görüyoruz. Çeşitli şehirlerde tematik mitingler yapıyoruz. Vatandaşların sesi soluğu olduk. Bu Pazar da emekçilerle, geçinemeyenlere toplumun her kesimi ile bir emek mitingi yaparak onların taleplerini duyuracağız” ifadelerini kullandı.

GİRAY: GÜÇLÜ ŞEKİLDE KATILACAĞIZ

Lastik İş Sendikası Kocaeli Şube Akın Giray miting daveti bulunan heyete teşekkür ederek şunları söyledi: “Üyelerimizin güçlü bir şekilde sesimizi duyurmaya devam edeceğiz. Sendika olarak pazar günü gerçekleştirilecek emek mitingine güçlü bir şekilde katılım göstereceğiz” şeklinde konuştu.

Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak! - Resim : 1

Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak! - Resim : 2

Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak! - Resim : 3

Lastik işçileri CHP’nin ‘Emek Mitingi’ne çıkarma yapacak! - Resim : 4

Kaynak: Gamze Karaaslan