LE BUREAU DES LEGENDES MELİSA SÖZEN YPG ROLÜNE TEPKİ YAĞDI! Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Melisa Sözen Oynadığı Diziler

Fransız dizisi Le Bureau des Légendes Melisa Sözen ajan karakteri sosyal medyayı çalkaladı. Ünlü oyuncunun Suriye’de DEAŞ’a karşı savaşan bir teröristi canlandırdığı yapım merak konusu oldu. Peki, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? Melisa Sözen hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

LE BUREAU DES LEGENDES MELİSA SÖZEN YPG ROLÜNE TEPKİ YAĞDI! Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Melisa Sözen Oynadığı Diziler

Melisa Sözen hayranlarını harekete geçiren Le Bureau des Légendes dizisi merak konusu oldu. Fransa’da yayınlanan polisiye dizide Suriye’de DEAŞ’a karşı savaşan bir ajanı canlandıran Melisa Sözen günün en çok araştırılan ismi oldu. Silah ve dövüş eğitimleri alan Melisa Sözen görüntülerin ortaya çıkmasıyla eleştiri yağmuruna tutuldu. Peki, Melisa Sözen kimdir, kaç yaşında? Melisa Sözen hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

LE BUREAU DES LEGENDES MELİSA SÖZEN

Fransa yapımı Le Bureau des Légendes dizisinde ajan rolünü oynayan Melisa Sözen yapıma dahil oldu. 2016 yılından beri yayınlanan diziye üçüncü sezonda katılan Melisa Sözen görüntüleri ortaya çıkmasıyla sosyal medya ayağa kalktı. Terör örgütü PYD/YPG’nin arasına sızan Esrin isimli ajanı canlandıran Melisa Sözen, "Suriye’de DEAŞ’a karşı savaşan bir ajanı canlandırıyorum. Bu yüzden de çekimlerden hemen önce dil derslerinin yanı sıra silah ve dövüş eğitimleri de aldım. Benim için çok keyifli ve güzel bir süreç oldu” dedi.

LE BUREAU DES LEGENDES MELİSA SÖZEN YPG ROLÜNE TEPKİ YAĞDI! Sosyal Medya Ayağa Kalktı! Melisa Sözen Oynadığı Diziler - Resim : 1

MELİSA SÖZEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

6 Temmuz 1985 İstanbul doğumlu Melisa Sözen Çemberimde Gül Oy dizisi ile kariyerine adım attı. Ardından NTV'de yayınlanan Dünyayı Kurtaran Kadın programını sunan Melisa Sözen birbirinden farklı tarzda dizi ve filmde oynadı. Asıl ününe Mardin'de çekilen Bir Bulut Olsam dizisindeki Narin Bulut rolüyle kavuşan Melisa Sözen Altın Palmiye ödüllü Kış Uykusu filminde Nihal karakterini oynadı.

MELİSA SÖZEN OYNADIĞI DİZİLER

Babamın Günahları

Alef

Kırmızı Oda

Bana Şans Dile

Nisan Yağmuru

Kayıp Aşklar

Çemberimde Gül Oya

Cenneti Beklerken

Azap Yolu

Bir Bulut Olsam

MELİSA SÖZEN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur