Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Leyla ile Mecnun’un İskender’i Ahmet Mümtaz Taylan setlere geri döndü! Yeni adresi belli oldu

Yıllarını sanata adayan ancak bir süredir setlerden uzak kalmayı tercih eden usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan, setlere geri döndü. Yıllar sonra ana akımda boy göstermeye hazırlanan Taylan’ın yeni adresi belli oldu. İşte o diziye dair ayrıntılar…

Yıllarını sanata adayan ancak

Yeni diziler arasında rekabet günden güne kızışmaya devam ederken bir haber de Ahmet Mümtaz Taylan hayranları için verildi. Uzun yıllardır Türk dizi ve sinema sektörünün aranan isimleri arasında yer alan ancak birçok kişi için ‘Leyla ile Mecnun’ isimli dizi ile asıl çıkışını yakalayan Taylan’ın ‘Kopuk’ isimli proje için setlere geri döndüğü öğrenildi.

Senelerce Devlet Tiyatroları’nda görev yapan ayrıca televizyonda da boy gösteren Ahmet Mümtaz Taylan, bir süredir dijitale yönelmişti. Leyla ile Mecnun’dan bu yana bir televizyon dizisinde rol almayan Taylan, geçtiğimiz aylarda ise ‘Empati’ isimi bir programın sunuculuğunu yapmaya başlamıştı.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın usta oyunculuğunu ana akımda da seyretmek isteyenler sanatçının ne zaman ekranlara döneceğini merak ederlerken beklenen haber geldi. 58 yaşındaki usta sanatçının ‘Kopuk’ isimli yeni dizi için sette çalışmalara başlamış olduğu öğrenildi.

KOPUK’UN KADROSU BELLİ OLDU

Son senelerde ‘Arıza’, ‘Halka’, ‘Alef’ ve son olarak da ‘Kübra’ gibi yankı uyandıran pek çok projede boy gösteren Ahmet Mümtaz Taylan’ın yeni durağı Kopuk oldu. Yakın zaman önce okuma provası ile gündeme gelen bir süre önce de çekimleri başlamış olan Kopuk, kadrosu ile şimdiden dikkat çekmeyi başardı.

Tanıtımları dönmeye başlayan yeni dizi Kopuk’ta Ahmet Mümtaz Taylan’ın yanı sıra birçok başarılı oyuncunun da rol aldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre Kopuk’ta Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz ve Seray Kaya gibi isimler de seyirciyi büyülemeye hazırlanıyorlar. Ayrıca dizinin oyuncu kadrosunda; Sarp Akkaya, Edip Tepeli, Beren Gökyıldız, Melisa Doğu, Kadir Çermik, Engin Alkan, Güneş Hayat, Merve Çağıran, Sahra Şaş ve Mustafa Açılan gibi isimler de yer alıyor.

KOPUK NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Şu an için ilk bölümü için hazırlanan iki tanıtım videosu ile gündemde yer alan Kopuk, yakın zaman içerisinde Fox TV aracılığı ile izleyiciler ile buluşturulacak.