Liverpool Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Liverpool Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İngiltere Premier Lig'de nefes kesen mücadelelere sahne olmaya devam ediyor. Liverpool, kendi sahasında Newcastle United'ı ağırlayacak. İşte, heyecanla beklenen bu karşılaşmanın detayları:

Liverpool - Newcastle United Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta ve Hangi Kanalda? Liverpool ile Newcastle United arasındaki mücadele 1 Ocak Pazartesi günü saat 23:00'te gerçekleşecek. Maç, beIN SPORTS 3 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler: Liverpool: Alisson Becker, Trent Alexander-Arnold, Ibrahima Konate, Virgil van Dijk, Joseph Gomez, Dominik Szoboszlai, Wataru Endo, Curtis Jones, Mohamed Salah, Darwin Nunez, Cody Gakpo.

Newcastle United: Martin Dubravka, Kieran Trippier, Fabian Schaer, Sven Botman, Daniel Burn, Sean Longstaff, Bruno Guimaraes, Joelinton, Miguel Almiron, Alexander Isak, Anthony Gordon.

Liverpool'un ev sahibi avantajını kullanarak mıknatıs gibi taraftarlarını çekeceği, Newcastle United'ın ise sürpriz bir performans sergileyip sergilemeyeceği merak konusu. Futbolseverler, bu çekişmeli maçı heyecanla bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ