LÖSEV KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI BELLİ OLDU: LÖSEV Kurbanlık Bağış Nasıl Yapılır? Her Kurban Lösemili Çocuklara Can LÖSEV Kurban Bağış Yap

Kurban Bayramı için kurbanlık arayışında olan vatandaşlar LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatları inceledi. Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kurbanlık bağış 2024 alınmaya başladı. "Her Kurban Lösemili Çocuklara Can" çağrısı yapan LÖSEV kurban kesim bedeli belli oldu. Peki, LÖSEV kurbanlık bağış nasıl yapılır? İşte yanıtı..

LÖSEV KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI BELLİ OLDU: LÖSEV Kurbanlık Bağış Nasıl Yapılır? Her Kurban Lösemili Çocuklara Can LÖSEV Kurban Bağış Yap

LÖSEV kurbanlık bağış 2024 fiyatları araştırması yapan vatandaşlar için güncel fiyat belli oldu. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri eda edilecek olan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık hazırlıkları hızlandı. "Her Kurban Lösemili Çocuklara Can" çağrısıyla kampanya düzenleyen Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kurbanlık bağış 2024 fiyatı belli oldu. Kurban vekaletlerini bekleyen LÖSEV'e nasıl bağış yapılır sizler için derledik. Peki, LÖSEV kurbanlık bağış nasıl yapılır? LÖSEV kurbanlık fiyatı ne kadar? İşte yanıtı..

LÖSEV KURBANLIK BAĞIŞ 2024 FİYATLARI

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) kurban kesim bedeli 12 bin 900 TL olarak belirlendi. LÖSEV kurbanlık fiyatı 2024 açıklamasında, "Kurbanınızı kesiyor, etini 12 ay boyunca lösemili çocuklarımız ve tüm kanser hastalarımıza dağıtıyor" denildi. Kurban Bayramı için bağış alan LÖSEV kurban bağışı yapmak için 12.900 TL ödemeniz gerekiyor.

LÖSEV KURBAN BAĞIŞI NASIL YAPILIR?

LÖSEV kurban bağışı yapmak için tüm banka şubelerinden "BAĞIŞ EKRANLARI" aracılığıyla masraf ödemeden ya da internet bankacılığı üzerinden bağış yapabilirsiniz. LÖSEV kurban bağışı için https://www.losev.org.tr/bagis/kurban.html adresine giriş yapın. Sizden istenen Ad-Soyad, Telefon, e-mail, vekalet ve kart bilgilerini doğru ve eksiksiz şekilde doldurun. "Gönder" butonuna tıkladıktan sonra LÖSEV kurban vekaletiniz alınmış olacak.

LÖSEV KURBAN BAĞIŞI YAPMAK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur