LUGANO - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE| Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Avrupa’da Türkiye’yi temsil eden takımlarımızdan birisi olan Beşiktaş bugün UEFA Avrupa Ligi’nde play-off maçında İsviçre ekibi Lugano’yla karşılaşacak. Danimarkalı hakem Morten Krogh'un düdük çalacağı maçın yayın saati, kanalı ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. Peki Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?.

LUGANO - BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE| Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Beşiktaş – Lugano karşılaşması bugün oynanacak. Yeni transferleri ile uçuşa geçen Kartal, bu kez Avrupa Ligi'nde lig aşamasına kalabilmek için play-off turunda İsviçre temsilcisi Lugano karşısında avantaj arayacak. Danimarkalı hakem Morten Krogh'un yöneteceği maçın yayın saati, canlı yayın kanalı ve muhtemel 11'leri merak ediliyor. Peki Lugano - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

LUGANO - BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Lugano - Beşiktaş maçı 22 Ağustos Perşembe günü saat 21.30'da oynanacak. Karşılaşma S Sport Plus ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

KARŞLAŞMADA İLK 11’LER

LUGANO: Amir Saipi, Papadopoulos, Anto Grgic, Bottani, Doumbia, Cimignani, El Wafi, Valenzuela, Bislimi, Aliseda, Zanotti

BEŞİKTAŞ: Mert, Svensson, Paulista, Emirhan, Masuaku, Gedson, Musrati, Rashica, Rafa Silva, Semih (Muci), İmmobile

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK