Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Lugano Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Lugano Beşiktaş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda mücadele eden Beşiktaş, FC Lugano ile kritik bir maça çıkacak. Siyah beyazlılar, gruptan çıkma ihtimali bulunmasa da Avrupa'daki son maçlarını galibiyetle tamamlamak istiyor. İşte FC Lugano-Beşiktaş maçına dair detaylar:

FC Lugano-Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta? Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki son maçı, 14 Aralık tarihinde oynanacak. Maçın başlama saati ise Türkiye saati ile 23.00 olarak belirlendi. Bu önemli mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş'ın Grup Durumu ve Son Maç Heyecanı

Grubun son maçında yer alan Beşiktaş, gruptan çıkma şansını kaybetse de UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki prestijini sürdürmek adına Lugano karşılaşmasına odaklanmış durumda. Teknik direktör Sergen Yalçın önderliğindeki Beşiktaş, taraftarlarına sezonun Avrupa macerasında güzel bir veda yapmak için mücadele edecek.

Beşiktaş taraftarları, Exxen platformu üzerinden Lugano-Beşiktaş maçını canlı olarak takip edebilirler. Maçın heyecanı ve sonuçlar, siyah beyazlı camianın merakla beklediği bir diğer futbol anı olarak hafızalara kazınacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ