Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Lütfü Türkkan: “AK Partililer Mansur Yavaş’a hırsız demedi biz dedik”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çıktığı canlı yayın programında partisinin hatalarından bahsetti. Akşener’in Mansur Yavaş’a yönelik hırsız söylemlerine de değinen Türkkan, “AK Partililer Mansur Yavaş’a hırsız demedi biz dedik. O da bizim hatamız” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tv100’de Gürkan Hacır’la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti’nin yeni dönemi ve seçim sürecinde yapılan hatalar ile ilgili önemli bilgiler veren Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 3 aydır görüşmediğini ifade etti. Yerel seçim sürecinde de hatalar yapıldığını ifade eden Türkkan, “Özgür Özel CHP genel Başkanı olduktan sonra bir kez daha değerlendirilebilirdi. Orada hatalı olduğumuzu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

“AK PARTİLİLER BİLE DEMEDİ BİZ DEDİK”

Meral Akşener’in Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik çıkışları ile ilgili de değerlendirmede bulundu. AK Parti’nin bile Mansur Yavaş ile ilgil kötü söylemlerde bulunmamasının hatırlatılması üzerine Türkkan, “Orada da bizim hatamız.Ben de onu yadırgıyorum. AK Partililer Mansur Yavaş’a hırsız demedi biz dedik. O da bizim hatamız. Doğru değildi. AK Parti bile diyemedi” dedi.