Lütfü Türkkan: “Gelirse niye gittin diye sorarlar”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan çıktığı canlı yayın programında Akşener geri gelir mi sorusuna, “Gelirse niye gittin diye sorarlar” şeklinde yanıt verdi.

Lütfü Türkkan: “Gelirse niye gittin diye sorarlar”

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, tv100'de Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu. İYİ Parti’nin yeni dönemi ve seçim sürecinde yapılan hatalar ile ilgili önemli bilgiler veren Türkkan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile 3 aydır görüşmediğini ifade etti.

“NE YAPILACAĞINI DÜŞÜNÜYORLARDIR”

İYİ Parti’nin imamelerinin yerinde olduğunu ifade eden Lütfü Türkkan, “Özgür Özel geldikten sonra tekrar değerlendirilebilirdi. Bizim tabanımız CHP’den daha fazla AK Parti karşıtı. Bizim oylarımız gitti oraya. AK Partili aday kazanmasın diye oy verdiler. Oyların geri dönmesi bize bağlı. Ne yapılacağını partinin yetkili organları muhakkak düşünüyorlardı” dedi.

“GİTMEMELİYDİ”

Akşener geri gelir mi sorusuna yanıt veren Türkkan, “Sayın Akşener bundan sonra gelir mi bilmiyorum. Gelirse niye gittin diye sorarlar. Bence Sayın Akşener gitmemeliydi” şeklinde konuştu.

Kaynak: Serhat Güneş