Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Maaş ödemeyecek hale gelecekler

KBB Başkanı Tahir Büyükakın, Derince’de yaptığı konuşmada İzmit Belediyesi’nin yakın zamanda maaş ödeyemeyecek hale geleceğini ifade etti.

KBB Başkanı Tahir Büyükakın,

Yerel seçimlere 3 hafta gibi kısa bir süre kaldı. Yerel seçimlerde yarışın en keskin olacağı ilçelerden biri Derince İlçesi. Cumhur İttifakının Derince Belediye Başkan Adayı İbrahim Şirin, bugün Yenikent Derince Kapalı Spor salonunda projelerini anlattı. Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri aktaran Şirin’in lansmanına katılım bir hayli yoğun oldu.

YALNIZ BIRAKMADILAR

Lansman toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, AK Parti MKYK Üyesi İlyas Şeker ve Davut Coşkun Şiviloğlu, AK Parti İl Başkanı Şahin Talus, Cumhurbaşkanlığı Etik Kurulu Üyesi İbrahim Karaosmanoğlu, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, BBP İl Başkanı Kaan Şengil, Kadın Kolları Başkanı Yasemin Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, Ülkü Ocakları Başkanı Abdülkadir Özdemir, İlçe Başkanları, Mahalle Muhtarları, vatandaşlar ve partililer katıldı.

“NE OLDU TRAKTÖRLER?”

Proje toplantısında söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın muhalefete yüklendi. İlçe beyannamelerine katıldığı için muhalefetin rahatsız olduğunu ifade eden Büyükakın, “Ben bu toplantılara katılmayayım da nereye katılayım. Bu beyan İbrahim Kardeşim ile benim birlikte beyanım. Sözünü birlikte veriyoruz. Onun için bütün ilçelere gidiyorum. Niye rahatsız olduklarını biliyorsunuz. Bana diyorlar ya anladın sen onu diyor. Siz de anladınız. Geçen gün sayın Özgür Özel geldi Büyükşehir Belediye Başkan adaylarının beyannamelerine katıldı. Geçen seçimde her çiftçiye bir traktör vaat etti bunlar. Sonra kendilerine soruldu ne oldu traktörler diye. Sonra bir içerik gönderdiler beğendim paylaştım dediler. Lafla peynir gemisi yürüse yer gök traktör olur.

“BEN BÖYLE BİR ŞEY GÖRMEDİM”

İstanbul’da her tarafta sütler, otobüsler bedava olacaktı. Bugün İstanbul’da otobüsler gitmiyor. Otobüsleri götürmekten aciz ama israfı bitirdik diyor. Bunu demek için 170 milyon lira reklam bütçesi harcıyor. Biz burada Körfez’in bütçesini alıyoruz. Sadece 600 milyon lira arıtma tesislerinin elektrik masrafı oluyor. Onlar orada temel atmama töreni yapıyor. Ben böyle bir şey görmedim.

“İZMİT’TE DE ATTILAR”

Bunların ne sözü ile yola çıkılır ne ipi ile kuyuya inilir. Geçen seçimde belediyeleri aldığımızda işçinin ekmeğiyle oynamayacağız dediler sonra genel başkanları daha inandırıcı olsun diye namus sözü veriyorum dediler. Sonra ne yaptılar İstanbul’da, Ankara’da burnumuzun dibinde İzmit’te attılar.

“PİŞMANLIK FAYDA ETMEZ”

Biz belediyeyi aldığımızda eski belediyeleri maaş ödeyemiyordu. Biraz daha böyle devam etsin İzmit Belediyesi maaş ödeyemeyecek hale gelecek. Avukatlar kapıya dayanmış, müteahhitler kapıya dayanmış. Hizmet denince hizmet gelmiyor. Bunlara emanet edilmez. Ondan sonra pişmanlık fayda etmez. Cumhurbaşkanımız benim son seçimim dediyse şimdiye kadar verilmiş desteğin en büyüğü verilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Cumhur İttifakı liderlerini unutmadı!

Spor salonunda anlattı: Şirin Projelerini açıkladı!