Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Magandalar iş başında! Mermiler duvar ve çatıya isabet etti

Kocaeli Kartepe İlçesinde bir düğün konvoyundan sıkılan mermiler, site içerisindeki bir eve isabet etti. Olay sırasında evde bulundukları öğrenilen aile büyük panik yaşarken, mermilerin duvar ve çatılara isabet ettiği öğrenildi.

Kocaeli Kartepe İlçesinde bir

Silahlı sevinç nedeniyle yaşanan onlarca can kaybı ve yaralanmalara rağmen, hala sünnette, düğünde veya bir asker eğlencesinde silahına sarılarak rastgele ateş edenler oluyor. Kimi zaman can kaybı, kimi zaman ise yaralanmalara veya maddi hasarlara neden olan silahlı sevincin önüne yazık ki geçilemiyor.

GELİN ALMAYA GELDİLER

Silahlı sevinç nedeniyle, bir ailenin  ölümden döndüğü son olay Kocaeli Kartepe İlçesinde yaşandı. Maşukiye Mahallesi Mor Leylak Sokak Nezihkent Villaları’nda yaşanan  olayda, gelin alması için kız evine gelen düğün sahipleri ve yakınları, gelin çıktığı esnada havaya defalarca ateş açtı.  Ancak sıkılan mermiler aynı site içerisinde oturan İlhami Çil’in evine isabet etti.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Silah seslerinin başlaması ile birlikte çocukları ile eve sığınan Çil ailesin çatısına ve duvarına mermiler isabet etti. Canlarını belki de son anda eve girerek kurtardığı öğrenilen ailenin ihbarı ile kısa sürede olay yerine polis ekipleri geldi. Olay yeri inceleme ekipleri, ev ve çevresinde detaylı incelemelerde bulundu. Olayla ilgili  soruşturma başlatıldı.