Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Magandalar kamerada! Uzun namlulu silahla havaya ateş açtılar

İstanbul Başakşehir’de düğün konvoyunda yer alan kişiler, trafiği engelleyip uzun namlulu silahla havaya ateş açarak büyük bir tehlike yarattı. Bu anlar güvenlik kameralarına yansırken, görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından 4 kişiye toplam 21 bin 967 lira ceza kesildi.

İstanbul Başakşehir’de düğün konvoyunda

Olay, 3 Ağustos’ta Başakşehir 4. Etap bölgesinde gerçekleşti. Düğün konvoyunda bulunan araçlar yolda durarak trafik akışını engelledi. İki kişi araçlardan inerek uzun namlulu silahlarla havaya ateş açtı. Şans eseri, bu olayda kimse yaralanmadı veya hayatını kaybetmedi, ancak bir vatandaş bu anları cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada paylaştı. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, bu görüntüler üzerinden yaptıkları inceleme sonucunda magandaların kimliklerini belirledi.

TRAFİK CEZASI VERİLDİ

Para cezaları ve adli işlemler Ekipler, şüphelilerin adreslerine baskın düzenleyerek dört kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerden 34 CVD 02 plakalı aracın sürücüsü M.C., 34 KJG 508 plakalı aracın sürücüsü S.Ç., 34 FZR 046 plakalı aracın sürücüsü Y.A. ve 34 KD 8054 plakalı aracın sürücüsü M.K. çeşitli trafik ihlallerinden toplam 8 bin 280 lira ceza aldı. Ayrıca, 34 CVD 02 plakalı araç için plaka kapatma suçundan 647 lira ceza kesildi. Toplamda, araç ve sürücülere 13 bin 687 lira trafik cezası verildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Gözaltına alınan dört kişiye, “ulaşım araçlarını tehlikeli bir şekilde kullanma” suçundan adli işlem uygulandı ve Başakşehir Polis Merkezine sevk edildiler. Olayla ilgili olarak Başakşehir İlçe Asayiş ekiplerinin soruşturması devam ediyor.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni eğitim öğretim döneminin açılmasıyla
Sıradaki Haber Kent Kart kuyruğunda yoğunluk var! Her yaştan insan orada