Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a suçlama 'Ablam sevgilime taktı bana yardım edin'

Dolandırıcılık suçlamasıyla cezaevinde kalan Nihal ve Bahar Candan kardeşler cezaevinden tahliye olduktan sonra birbirlerine girdi.

Bahar Candan'dan ablası Nihal Candan'a suçlama 'Ablam sevgilime taktı bana yardım edin'
Nihal Candan ve Bahar Candan tartışması

Cezaevinde kaldıkları süre içerisinde kaldıkları koğuş ta ta sık sık olayv çıkardıkları gerekçesiyle magazin gündemine gelen ikilinin arasına Bahar Candan'ın eski sevgilisinin girdiği iddia edildi. Bahar Candan sosyal medya hesabında ablası Nihal Candan ile kendisinin eski sevgilisinin beraber olduğunu iddia ederek 'Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum olarak baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Psikolojim zaten bozuk' diyerek takipçilerinden destek istedi.

'BANA YARDIM EDİN'
Bununla da kalmayan Bahar Candan suçlamalarının dozunu Candan "Ablam eski sevgilime takmış durumda. Rica ediyorum toplum olarak baskı yaratalım. Uzak dursunlar. Psikolojim zaten bozuk." dedi.
Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım, ruhen çöküşteyim bana yardım edin. Ablam diyor ki sevgilin bana aşık ben napayım? Sevgilim diyor ki ben ablana bakmam ona acıdım. Ablam ve en iyi arkadaşı benim hala sevgilimken, ablam yüzünden bakım odasındayken sevgilimin maçına gitmiş.

'BENİM SEVGİLİMİ ABLAMA VERMİŞ'
Candan ayrıca annesi Umut Candan'ı da suçlayarak ' Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım. Ruhen çöküşteyim bana yardım edin. Ablam diyor ki sevgilin bana aşık ben napayım? Sevgilim diyor ki ben ablana bakmam ona acıdım. Ablam ve en iyi arkadaşı benim hala evliyken, ablam yüzünden bakım odasındayken sevgilimin maçına gtimiş' diyerek annesinin bu olayları planlandığını iddia etti. Kocası ablama bakmak istemiyor diye annem ablamı benim sevgilime vermiş. Ben çok yalnızım, ruhen çöküşteyim bana yardım edin. Ablam diyor ki sevgilin bana aşık ben napayım? Sevgilim diyor ki ben ablana Bahar Candan şu ifadelerle paylaşımlarını sonlandırdı: 'Evimde partilemişler. Saunaya girmişler. Aynı evde kalmışlar. Ablam benim kıyafetlerimin hepsini çalmış. Belgrad'da yürüyüşe çıkmışlar. 5 yıldır bu adamla ben yürüyüşe çıkamadım. Ablam evimi çok pis şekilde bırakıp kaçmış. Evimi temizlesin. Kumbaramdaki market paramı da almış' dedi.

UMUT CANDAN'A TEPKİ GELDİ

Nihal Candan konu ile ilgili sessizliğini korurken anne Umut Candan geçtiğimiz yıl katıldığı bir program da kızının onlyfans uygulamalarından kazandığı paradan rahatsız olmadığını aksine başarılı olduğu için kızının sürekli kıskanıldığının söyleyerek kızlarının içinde bulunduğu durumdan duyduğu mutluluğu dile getirmişti. Umut Candan'ın bu konuşmaları eleştiri yağmuruna tutulmuş Candan kardeşler cezaevine girdiğinde de sosyal medya kullanıcıları Umut Candan'a tepki göstererek ' Bak kızını çok kıskanıyorlar bu yüzden içeri alındılar. Şimdi kim para kazanacak tek başınıza kaldınız' yorumlarını yaptılar.

Kaynak: Başak Çokan
Umut Candan Nihal Candan Bahar Candan