Şarkıcı Emrah'ın kulis istekleri görenleri hayretler içinde bıraktı

Arabesk müziğinin sevilen ismi şarkıcı Emrah 20 yıl aradan sonra ilk kez yurtdışı turnesine çıkıyor. Bu kararının ardından hayranları Emrah'ın yeniden sahnelere dönüyor yorumuna sebep oldu.

Şarkıcı Emrah'ın kulis istekleri görenleri hayretler içinde bıraktı
Şarkıcı Emrah'ın şaşırtan kulis istekleri

Dünya Turnesinin ilk ayağı olan Londra öncesi için hazırlıklara başlayan ekip ünlü şarkıcının isteklerini konser verecekleri şirkete gönderdi.. Ünü şarkıcının taleplerinin listesi sosyal medyada olay oldu. Emrah'ın listedeki ilk şartı Özel uçağı şart koşup, konaklayacağı otel odaları için de bir dizi özel taleplerde bulundu. Şarkıcı, 19 Ekim'de İngiltere'nin başkenti Londra'da başlayacak turne kapsamında 20 Ekim'de Belçika'da, 25 Ekim'de Almanya-Frankfurt'ta, 26 Ekim'de İsveç-Stockholm'de, 2 Kasım'da Hollanda-Amsterdam'da sahneye çıkacak..

ŞAŞIRTAN KULİS İSTEKLERİ

Emrah, özel uçak talebini çocuklarına zaman ayırabilmek için ön koşul olarak sunduğunu belirtti... Nokta Gazetesine konuşan şarkıcının menajer Oğuz Arınmış tüm özel isteklerinin doğru olduğunu belirterek şarkıcı, otel kulis isteklerini şöyle sıraladı. Renklerden ve ortamın enerjisinden çok etkilendiğine inanan Emrah, kalacağı otellerde oda halısının renkli olmasını istedi. Odalarda koşu bandı, güneş geçirmeyen perdeler ve home studio (ev tipi müzik stüdyosu) olmasını da şart koşan sanatçı ayrıca laktoz ve glüten içermeyen yiyeceklerin yanı sıra uçakta, kulislerinde ve otel odalarında taze sıkılmış meyve suyu bulundurulmasını isteyen Emrah'ın bir şartı daha var; içecekler 15 dakikadan fazla beklememiş olacak..

ORTADOĞU'DA SEVİLİYOR
Ünlü şarkıcı Menajeri Oğuz Arınmış noktaya yaptığı özel açıklamalarda ' Emrah beyi konserlere zor ikna ettik. ve şimdiden tüm biletler satıldı. Emrah sadece Avrupalı yada Asya'da yaşayan türkler değil özellikle Ortadoğu halkının en sevdiği şarkıcıların başında olduğunu belirtti.

Kaynak: Başak Çokan
Oğuz Arınmış Hollanda-Amsterdam Emrah