Müjde Uzman Birand Tunca Aşk Dedikodularına Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Meğer..

Kızılcık Şerbeti dizisindeki Alev karakteriyle büyük ses getiren Müjde Uzman, Ayazın Sonu Güneş dizisinde oynayan Birand Tunca ile aşk yaşadığı yönündeki iddiaya veryansın etti. Müjde Uzman açtı ağzını yumdu gözünü. Meğer..

Müjde Uzman Birand Tunca Aşk Dedikodularına Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Meğer..
Müjde Uzman Birand Tunca Sevgili Mi?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev rolünü senaryo gereği öldüren Müjde Uzman yeni adresi Aşk Evlilik Boşanma için geri sayıma geçti. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Müjde Uzman'ın kendisi gibi oyuncu olan Birand Tunca ile aşk yaşadığı iddia edildi. Müjde Uzman'dan jet yanıt gecikmedi. Öyle şeyler söyledi ki..

MÜJDE UZMAN BİRAND TUNCA SEVGİLİ Mİ?

Ünlü oyuncu Müjde Uzman'ın meslektaşı Birand Tunca ile aşk yaşadığı iddiaları magazin dünyasını birbirine kattı. Ayazın Sonu Güneş dizisinde Ayaz rolüne hayat veren Birand Tunca ile sevgili oldukları konuşulan Müjde Uzman açtı ağzını yumdu gözünü. Instagram hesabından açıklama yapan Müjde Uzman, "Ülke yanıyor ülke; bırakın kediden aşk çıkartmaya çalışmayı bin senelik arkadaşımla. Bize gerizekalı muamelesi yapmayı da bırakın; tek derdimiz bu konularmış gibi göstere göstere insanları bize düşman ettiniz. Biz nelerle uğraşıyoruz, neler yaşıyoruz, neler konuşuyoruz; siz orada enerjinizi bu saçmalıklara harcayıp bir de bu çöplükte sonsuza kadar kalacak bir yerlerinizden uydurma şeyleri üretiyorsunuz" dedi.

Müjde Uzman Birand Tunca Aşk Dedikodularına Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! Meğer.. - Resim : 1

Kaynak: Müjde Melek Şahin
Magazin Müjde Uzman Birand Tunca