Mahallede huzur kalmadı!

İzmit Kozluk Mahallesi’nde bulunan Merkez Bankası’nın eski lojmanlarının yıkımında demir ayıklama işleminin mahalle içinde yapılması mahalleliyi çileden çıkardı.

Mahallede huzur kalmadı!

Merkez Bankası’nın geçmişte lojman olarak kullandığı Kozluk Mahallesi'ndeki binaların yıkımı mahalleliyi çileden çıkardı. Yaklaşık 2 hafta önce yıkım işlemleri için Gölcüklü bir firmaya devredilen binada yapılan söküm çalışmalarında yapılan gürültü mahallelinin tepkisine neden olmuştu.

DEMİRİ MAHALLE AYIRIYORLAR

Binada ve çevresinde herhangi bir güvenlik önlemi alınmadan başlayan çalışmalar, halkın tepkisine neden oluyor. Yıkım işleminin ihalesiz bir şekilde verildiği iddia edilirken binanın yıkımında demir ayırma işleminin molozlara darbe vurularak mahalle sınırları içinde yapılması vatandaşı çileden çıkardı.

MAHALLELİ TEDİRGİN

Merkez Bankası’ndan başka bir kuruma devredilen lojmanların yıkımı, birkaç gün daha sürecek. Yıkım işlemi sırasında ekskavatörün demiri betondan ayırma işlemi için çıkardığı gürültü ve sarsıntı mahalleliyi tedirgin ediyor. Binanın yıkımı sonrası yerine ne yapılacağı belirsizliğini koruyor.

Kaynak: Serhat Güneş