Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Malta Spor Kulübü gururla sunar! Çifte şampiyon!

İlimizin başarılı kulüpleri arasında yer alan Malta Spor Kulübü, başarı dolu bir yılı geride bıraktı.

İlimizin başarılı kulüpleri arasında

BİRBİRİMİZE KENETLENEREK BAŞARDIK

Orhan Filiz’in genel koordinatörlüğünde mücadele eden Malta Spor Kulübü bu sezon iki önemli şampiyonluk birden elde etti. A Takım ve U18 takımı sezonlarını şampiyon tamamladı. Orhan Filiz konu ile ilgili değerlendirmesinde şu düşüncelere yer verdi: Mücadele ettiğimiz ligin haricinde çok fazla unsurla uğraştığımız, mental anlamda sınırlarımızın çok zorlandığı ama birbirimize kenetlenerek, destek olarak üstesinden geldiğimiz şampiyonluklar kulübümüz için ve bünyemizdeki her bir sporcu için çok değerli.

TEŞEKKÜR EDERİZ

Hedeflerimizi anlatırken, hedeflerimize inandırırken hiç zorlanmadığımız sporcularımıza bu şampiyonluklar için çok teşekkür ederiz. Teknik ekibimizde bulunan Semih Can ve Talha Çakmak hocalarımız takımımızın her bir sporcusuyla ayrı ayrı ilgilenerek büyük bir emek vermişlerdir. Kendilerine bizlere kattığı her şey için çok teşekkür ederiz.

BİZ ÇOK GÜZEL BİR AİLEYİZ

Grubumuzda mücadele eden tüm takımlarımıza, centilmence geçen maçlar ve son haftaya kadar olan şampiyonluk yarışını izleyicilere izlettikleri için minnettarız. Malta Spor Kulübü’ne tribün kültürü oluşturan, 70’den 70’e bizleri her hava şartından desteğe gelen tüm fertlerine ayrı ayrı teşekkürü borç biliriz. Bizim hedeflerimiz gençler, bizim hedeflerimiz “Futbol Akademisi” eğitimini ön plana çıkarmak. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Malta Spor Kulübü bir Aile Kulübüdür. Saygı ve sevgilerle.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Çorum Futbol Kulübü - Kocaelispor:
Sıradaki Haber Çorum Futbol Kulübü – Kocaelispor: 0-2 “Foto Galeri – Ali Köksal”