Markao: Benim işim gol atmak!

Kocaelispor’da yıldız futbolcu Markao antrenman öncesinde basının sorularını yanıtladı ve “Benim işim gol atmak” dedi.

Markao: Benim işim gol atmak!

OYUNA GİRERKEN ÖZGÜVENİM TAMDI

Antrenman öncesinde soruları yanıtlayan Markao şu şekilde konuştu: Takımımız sezon öncesinde iyi bir kamp dönemi geçirmiş. Bunun da meyvelerini bu maçta gördük. Ben de sonradan girerek katkıda bulundum. Bu katkıdan dolayı çok mutluyum. Oyuna girerken kendimde bir özgüven hissettim. Takımın da ihtiyacı olduğunu görerek girdim oyuna. Daha sonrasında katkıda bulunarak bence takımıma yeterli desteği sağladım.

KEYİF ALDIM

Ateşli taraftarımız olduğunu herkes çok iyi biliyor. Ben de bu ateşli taraftarın önünde oyuna girmekten çok büyük keyif aldım. Daha sonrasında takım arkadaşlarımın da aynı şekilde düşündüğünü düşünüyorum. Taraftarla beraber attığım gollerden sonra kutlama yapmak beni mutlu etti.

MAÇ MAÇ İLERLEYECEĞİZ

Pendikspor’un iyi bir takım olduğunu biliyorum. Bizim güçlü bir takımımız var. Maç maç ilerlememiz gerektiğini düşünüyorum. Bence gerekeni yapacağız. Ben maçlardan önce “Öyle gol atacağım, böyle gol atacağım” demeyi seven bir oyuncu değilim. Forvet oyuncusuyum. Forvet oyuncusu oyuna girdiği zaman tek bir hedefi vardır, gol atmak. Oyuna girdiğim zaman bunun peşinde koşarım.

MENDES İLE VE PEDRINHO HAKKINDA

Buraya gelmeden önce Mendes ile tanışıklığım vardı. Buraya geldiğimde de beni çok sıcak karşıladı. Pedrinho ile de şöyle bir ilişkimiz oldu; kendisi de Portekizce konuştuğu için onunla bir arkadaşlık kurmamız biraz daha kolay oldu. Oyun içerisinde de bu etkili oluyor. Onlarla birlikte olmak, bu arkadaşlığı devam ettirmek beni de çok mutlu eden, motive eden bir şey. Hedefimize beraber güçlü bir şekilde yürüyeceğimize inanıyorum.

ERTUĞRUL SAĞLAM İLE İLETİŞİMİMİZ ÜST SEVİYEDE

Ertuğrul Sağlam çok tecrübeli bir hoca. Ben çok fazla iyi hocalarla çalıştım ve bizim hocamız da onlardan biri. Kendisi de futbol oynamış, tecrübeli bir isim. Sürekli hem antrenmanda hem de antrenman dışında benimle konuşuyor. Diğer oyuncularla konuştuğu gibi. Bazen antrenmanlardan sonra fazladan antrenman yapıyorum. Bitiricilik ve duran top gibi… O esnada da kendisi gelip tavsiyeler veriyor. Ben de ona sonsuz güveniyorum. Aramızda çok iyi bir ilişki olduğunu düşünüyorum.

Kaynak: Ali Köksal