Markao: Neler yapacağımı herkes görecek!

Kocaelispor'un yeni transferi Markao, Kocaelispor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ve yeşil siyahlı forma altında elinden geleni yapacağını söyledi.

Markao: Neler yapacağımı herkes görecek!

KARŞILIĞINI VERECEĞİM

Kocaelispor'un bu sezonki flaş transferi Markao kendisi için düzenlenen imza töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasına başkan Recep Durul ve yeşil siyahlı taraftarlara teşekkür ederek başlayan Markao şu ifadelere yer verdi: Buraya en iyisi Markao’yu göstermeye geldim. Takımın hedeflerini biliyorum. Beni belki çok tanımıyorsunuz ancak ben hayatımda hep en iyisini yapmaya çalışan ve yeni serüvenler arayan biriyim. Ryan Mendes yakın arkadaşım ben burada olduğum için çok mutluyum. Bana gösterilen sevgi ve sıcaklığın karşılığını vermek istiyorum. Uzun zamandır bu kadar heyecanlanmadım. Tekrar teşekkür ederim.

HER ZAMAN EN İYİSİNİ YAPTIM

Benim gol atmamdan daha önemlisi Kocaelispor'un şampiyon olmasıdır. Sahada her zaman en iyisini yaptım, burada da en iyisini yapacağım. Sahada kaç gol attığımı göreceksiniz. Üç farklı ülkede 1. Lig düzeyinde oynadım ve bu liglerde ortalama 2 maçta 1 gol attım, önemli rekorlara imza attım. Burada da yine elimden geleni yapacağım. Burada olmamın asıl sebebi taraftarlar, onlar benim sahada neler yapacağımı görecekler.

Kaynak: Ali Köksal