Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marmara, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’de müjdeli haber geldi! Uzmanlar açıkladı

Son yayınlanan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu tahmin raporuna göre birçok ilde yağış bekleniyor. Beklenen iller arasında Kocaeli, İstanbul, Edirne, Zonguldak, Düzce gibi iller var.

Son yayınlanan Meteoroloji Genel

Tüm Türkiye mevsim değişimin sonuçlarını hevesle beklerken müjdeli haberi Meteoroloji Genel Müdürlüğü verdi. Yapılan tahminlere göre Marmara’nın kuzeydoğusu, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu’nun kuzeyi ile Zonguldak, Düzce, Sinop, Tunceli, Elazığ, Bingöl, Muş, Bitlis, Batman, Siirt çevreleri, Balıkesir’in kuzeyi, Muğla’nın doğusu, Antalya’nın iç kesimleri, Diyarbakır’ın doğusu ve Van’ın güney kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

MARMARA, İÇ ANADOLU VE BATI KARADENİZ

Sıcaklıkların, Marmara’nın güneyi, İç Anadolu’nun doğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimlerinde 2 ila 4 derece artacağı, diğer kesimlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.
Rüzgarın ise genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ile yurdun doğu kesimlerinde güney ve batılı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, İstanbul ve Kırklareli’nin Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kısa süreli kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

MARMARA’DA SON DURUM

Parçalı ve çok bulutlu, kuzeydoğu kesimleri ile Balıkesir’in kuzey kesimlerinin yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın bölgenin Karadeniz kıyılarında kuzeyli yönlerden kısa süreli kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi bekleniyor.

EDİRNE °C, 32°C
Parçalı bulutlu

İSTANBUL °C, 29°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı

KIRKLARELİ °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu

KOCAELİ °C, 30°C
Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı