Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Marnalı ne zaman çıkacak? Marnalı hangi kanalda? Marnalı dizisi hakkında her şey

Başrollerinde Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı bu dizi, CNP Film tarafından hayata geçirilecek.

Başrollerinde Gürkan Uygun ve

Marnalı, TRT’nin dijital platformu tabii üzerinde yayınlanacak. Başrollerinde Gürkan Uygun ve Melike İpek Yalova’nın yer aldığı bu dizi, CNP Film tarafından hayata geçirilecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Doğan Ümit Karaca oturuyor ve senaryosunu Yusuf Reha Alp yazıyor. “Marnalı”, İstanbul’un son kabadayısı Ali Reşat Marnalı’nın hikayesini anlatıyor. Geçmişin intikamını almaya kararlı olan Ali Reşat’ın adalet arayışını ve düşmanlarına karşı verdiği mücadeleyi ekranlara taşıyacak. Marnalı dizisinin oyuncu kadrosu şu şekilde Gürkan Uygun, Ali Reşat karakterini canlandırırken, Melike İpek Yalova “Derin” karakteriyle ona eşlik ediyor. Dizide ayrıca Engin Benli, Mert Doğan, Elif Uslusoy, Osman Albayrak, Kanbolat Görkem Arslan, Murat Göçmez, Değer Alp ve Yiğit Yalkın gibi isimler yer alıyor.

MARNALI NE ZAMAN ÇIKACAK

Dizinin yayın tarihi hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, tabii platformunda yayınlanacak dizinin 2024 yazında yayınlanması bekleniyor. Bu da dizinin yakın bir zamanda izleyiciyle buluşabileceğinin sinyallerini veriyor.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. İnanmak istemiyorum bir kabadayının insanlara ne faydası olabilir yapın Atatürk ün mücadele hayatını dizi de izleyelim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD)
Sıradaki Haber Bir tütün ürününe daha zam geldi