Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mars Yay burcuna geçiyor, dengeler değişiyor! Dinçer Güner uyardı… ‘Sınırlarınızı aşma vakti’

Astrolojik değerlendirmeleri ile gündemden düşmemeye devam eden Dinçer Güner, son olarak X hesabı üzerinden yayınlamış olduğu paylaşım ile dikkat çekti. Güner, Yay burcunda gelişecek olayın etkilerini sıraladı.

Astrolojik değerlendirmeleri ile gündemden

Aktif olarak kullandığı X (Twitter) ve Instagram hesapları aracılığı ile çeşitli paylaşımlarda bulunarak takipçilerini bilgilendirmeye devam eden astroloji uzmanı Dinçer Güner, yeni güne de yeni bir paylaşım ile başladı. Her gün olduğu gibi bugün de gökyüzün de gelişen ve gelişecek olaylara ilişkin bilgiler veren Dinçer Güner, bu durumların kişiler üzerinde nasıl izler bırakacağı ile ilgili de öngörülerini paylaştı.

Sabah saatlerinde X hesabı üzerinden yazılı olarak yayınlamış olduğu gönderisinde Yay burcunda gelişecek olan hareketliliğin bireysel olarak önemli etkilere aracılık edeceğine dikkat çeken Dinçer Güner, ‘hareketlilik’ vurgusu ile olay yarattı.

“SINIRLARINIZI AŞMA ZAMANI”

X hesabı aracılığı ile yeni bir yazılı gönderi yayınlayan astroloji uzmanı Dinçer Güner, Mars’ın bugün Yay burcuna geçeceğini belirterek, ‘Sınırlarınızı aşma zamanı’ ifadelerini kullandı. Gelişecek olan bu durumunda bireysel etkilere aracılık edeceğini ifade eden Güner, öngörülerine ilişkin detayları paylaştı.

24 Kasım tarihi itibari ile Mars’ın Yay burcuna geçtiğini ve bu yolculuğun 4 Ocak tarihine kadar devam edeceğini belirten Dinçer Güner, bu dönem içerisinde neler olabileceği ile ilgili astrolojik olarak bilgilendirmelerde bulundu. Güner, dikkat çeken paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bu dönem neler olabilir buna göz atalım şimdi biraz. Bunu anlayabilmek için öncelikle Mars’a akabinde de Yay burcunun astrolojide neleri sembolize ettiklerini iyi bilmemiz gerekiyor.”

Mars’ın kısaca güç kullanma, harekete geçebilme, alınganlık gibi koşulları ifade ettiğini belirten Dinçer Güner, Yay burcunun ise genel olarak hoşgörü, iyimserlik, esneklik, değişkenlik gibi durumları sembol ettiğine dikkat çekti.

“ZORLANABİLİRSİNİZ”

Mars’ın ve Yay’ın sembolize ettikleri durumlar kapsamında bu dönem içerisinde hoşgörülü olma konusunda bir miktar zorlanılabileceğini ifade eden Dinçer Güner, ayrıca risk almaya yönelik eylemlerin de artabileceğini belirtti. Güner, paylaşımının devamında şu ifadelere yer verdi: “Hayatımızı riske atabilecek davranışlardan ve kararlardan uzak durmakta yarar var. En azından ani kararlardan önce bir gece üstüne yatıp düşünmekte yarar vardır. “

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!