Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 1. Ceketi Kim Kazandı? 25 Aralık Masterchef İlk Gömleği Kim Aldı? Masterchef Kim İlk Finalist Oldu?

Çeyrek final heyecanının yaşandığı Masterchef All Star yarışında ilk önlük giyen belli oldu. Japon şef Yoshizumi Nagaya ve şefler puanlarını sıraladı. Peki, Masterchef ilk gömleği kim aldı? Masterchef dün ceketi kim kazandı? Masterchef kim ilk finalist oldu? İşte yanıtı..

Çeyrek final heyecanının yaşandığı

Heyecanın tavan yaptığı MasterChef All Star ilk çeyrek finalist belli oldu. Ekran başından bir an olsun ayrılamayan izleyiciler flaş gelişmeyi öğrendi. 6 aydan fazla süredir devam eden Masterchef All Star sürecinde ilk finalist belli oldu. Birçok izleyici Masterchef ceketi kim aldı, Masterchef ilk gömleği kim aldı, Masterchef dün ceketi kim kazandı sorularına yanıt aradı. 25 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen MasterChef All Star 190. bölümde sarı kabartmalı beyaz önlüğü giyen açıklandı. Son 7’ye kalan Eren, Hasan, Barbaros, Tahsin, Sergen, Kıvanç ve Esra arasında önlüğü giyen ilk isim kim merak konusu oldu. Peki, Masterchef kim ceket aldı? Masterchef kim ilk finalist oldu? İşte yanıtı..

MASTERCHEF KİM CEKET ALDI?

Çeyrek final sürecini anlatan Masterchef Somer şef, “İlk olarak her gün iki oyun oynayacağız. Aynı pazar elemelerinde olduğu gibi ilk oyunumuz yaratıcılık oyunu olacak. Bugün bir ürünle başlıyoruz, yarın bu ürün sayısı iki olacak. Üç dört ve beş ürünü kullanmanızı isteyeceğimiz son güne kadar. Bugün sadece bir ürünü öne çıkarmak durumundasınız, ona göre de bir ürün seçtik. İkinci etapta da Türkiye’den ve dünyadan çok özel şefler sizlerle olacaklar. Onlar da oy kullanacaklar, onların da imza tabaklarını yapacaksınız. Bu hafta içinde göreceksiniz ki burası bir yıldızlar geçidi olacak. Toplam ilk etapta üçümüzden 30 tam puan, ikinci etapta ise misafir şefimizle birlikte 40 tam puan üzerinden totalde 70 puan üzerinden değerlendirmeye alınacaksınız. Ve her gecenin sonunda en yüksek puanı alan arkadaşımız için önlükler daha da aşağıya inecek ve birinizin sırtına geçecek. Bu gece bu önlüğü giyen ilk arkadaş dört gün boyunca final haftasına yürüyeceği rakiplerini analiz edip kendi planlarını yapmak için fırsat bulacak” dedi.

MASTERCHEF KİM İLK FİNALİST OLDU?

Masterchef yeleği kim kazandı sorusunun yanıtı 50 puanla Tahsin oldu. 25 Aralık Pazartesi akşamı bireysel oyunlar resmen başladı. Çeyrek final heyecanına başlayan MasterChef All Star son bölüm iki etapta oynandı. Eren, Hasan, Barbaros, Tahsin, Sergen, Kıvanç ve Esra ilk etapta mavi haşhaş ile yaratıcı yemek hazırladı. İlk etapta yaratıcılık turunun birincisi 21 puanla Eren oldu. Ardından ikinci etapta Michelin yıldızı alan Japon şef Yoshizumi Nagaya yemeği yapıldı. konuk oldu. Tai No Confit yemeği yapan yarışmacılar arasında Eren 47 puan, Hasan 45 puan, Barbaros 42,5 puan, Tahsin 50 puan, Sergen 45 puan, Kıvanç 38,5 puan, Esra 33 puan aldı. Böylece MasterChef All Star 1. ceketi giyen Tahsin oldu.