Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 1. ve 2. Eleme Adayları Netleşti! Masterchef Dokunulmazlığı Kim Aldı? 1 Ekim Masterchef Kim Potaya Gitti?

Yemek tutkunlarının ilgiyle takip ettiği Masterchef Türkiye yarışmasında son bölüm kazan kaynadı. Somer, Danilo ve Mehmet şefler gecenin en başarılı ve en kötü tabaklarını açıkladı. 1 Ekim Salı günü ekrana gelen Masterchef son bölüm dokunulmazlık sahibini buldu. Peki, Masterchef dün kim potaya gitti? İşte yanıtı..

Yemek tutkunlarının ilgiyle takip

Masterchef dokunulmazlığı kim kazandı sorusuna yanıt arayan izleyiciler ekran başındaki yerlerini aldı. 1 Ekim Salı akşamı izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasında dillere destan lezzetli Künefe yapıldı. Zübeyde kaptanlığındaki mavi takım ile Semih kaptanlığındaki kırmızı takım yarışında haftanın ilk dokunulmazlığı sahibini buldu. Danilo, Somer ve Mehmet Şef’in istediği Künefeti en iyi şekilde yapan birinci oldu. Peki, 1 Ekim Masterchef kim eleme adayı oldu? İşte merak edilenler..

1 EKİM MASTERCHEF KİM ELEME ADAYI OLDU?

Beyza’nın eleme potasına gönderdiği Muratcan haftanın 1. eleme adayı olurken Mavi Takım eleme oylamasına geçti. Oylamada ismi en çok çıkan Nevzat haftanın 2. eleme adayı oldu. Böylece yeni haftanın MasterChef eleme adayları Muratcan ve Nevzat olarak belirlendi.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Gecenin kaybedeni Kırmızı Takım dokunulmazlık oyununda bireysel dokunulmazlığı kazanan BEYZA oldu. Beyza eleme potasına MURATCAN gönderdi. Düello şeklinde oynanan künefe etabında yarışmacılar ikişerli grup oldu. 25 dakika süre içerisinde dokunulmazlığı kazanan Mavi Takım oldu.